Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Szerintetek függő?

Figyelt kérdés
Sokszor mikor a barátommal beszélgetek akár videochaten akár simán irogatunk mindig a haverjaival dumál. Ne essen félreértés nincs vele probléma. Egyfolytában filmeznek, játszanak. Nekem meg tesz a fejemre. Ha mi esetleg közösen játszunk és ír egy haverja, kétség nélkül otthagy. Ha én írok neki, sosem hagyja ott egyik haverjai sem. Nagyon bosszant a dolog. A párom alapból nagyon közeli kapcsolatot ápol a barátaival amióta ismerem. Nem tudom mi tévő legyek. Beszéltem vele nem 1x hogyan esik a dolog de ugyan úgy csinálja csak bocsánatot kér.
aug. 15. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes, és éretlen a komoly kapcsolatra. Nekem a 30 éves exem volt ilyen, emiatt én ott is hagytam. Nem lehet úgy jövőt tervezni, hogy állandóan a haverok vannak előtérben...
aug. 15. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy függő, inkább csak egy lyuknak tekint téged.
aug. 15. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Személyesen is ezt csinálja?

Otthagy, ha hívják?

aug. 15. 23:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy prioritás, csak másodlagos vagy a haverok után. Nem egyenlő fél ként kezel és alapnak veszi hogy te azt elnezed hogy hanyagolva vagy. Éretlen és sivár lelkű. Nem tud a te érzelmi intelligenciáddal és kapcsolatiigenyeddel lépést tartani. Neked kell mindig engedni és lentebb adni az igényeidből.

A kérdés hogy ezt meddig tolerálod? Mikor lesz elég? A megbecsülést és a tisztelet egy magadtól kaphatod meg ebben a kapcsolatban, magadtól hogy ha leszel olyan bátor és erős hogy szakíts

Nem azt érdemlem hogy te beleteszed mindened ebbe a kapcsolatba és csak második légy a haverok után.

Ez a szeretet, tisztelet, megbecsülés és törődés hiány a barátod részéről kapcsolat és lelkiromboló. Nem áll készen egy komoly kapcsolatra de ne várj rá amíg igen mert az évek kérdése lesz, ne pazarodd el rá magad.

aug. 15. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen kapcsolatban. 3 év után hagytam abba a könyörgést és szakítottam. Belefáradtam, hiába vagyok nagyon türelmes.
aug. 16. 00:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen ez a fontossági sorrendje. Persze fontosak a baráti kapcsolatok is, de meg kell tudni találni a megfelelő egyensúlyt/arányokat. Viszont ez csak akkor fontos, ha komoly kapcsolatra és a későbbiekben akár családra vágyna.

Bár a ti kapcsolatotokban eléggé egyértelmű, hogy ő nem törekszik erre. Nagy eséllyel az az életfelfogása, hogy ,,Azt teszem, ami nekem a legjobb és még egy nő is van mellettem, aki megtudok d*gni, ha kedvem tartja". Jelenleg csak magára fókuszál, nagy eséllyel ez egy jódarabig így is marad.

Amúgy mielőtt összejöttetek nem voltak erre utaló jelek?

aug. 16. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy lyuk van neki
aug. 16. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem függő, csak alkalmatlan egy komoly kapcsolatra.
aug. 16. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakitanek es keresnek egy nornalisabbat aki törödik velem.

Velem is ez van csak forditva,baratnömmel es ugy erzem ebböl mar szakitas lesz.

Ha gondolod irj :)

aug. 16. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen emberekkel ne alakítsatok ki komoly kapcsolatot. akinek fontos vagy, az játék közben is tud veled foglalkozni. ez nem függőség, csak prioritási sorrend. én bár nem játék miatt, de sokat vagyok gépnél, ennek ellenére a barátaim (mivel nincs kapcsolatom) sosem panaszkodnak arról, hogy ignorálnám őket. egy társ mellett pedig beosztanám úgy a feladataimat, hogy lehetőleg akkor csináljam, mikor pl. elfoglalt ő is.

egy játékot pedig bármikor ott tudna bárki hagyni.

egy szó, mint 100, hagyd ott. nem érett meg arra, hogy kapcsolatban legyen.

aug. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!