Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak vagy a srácoknak nehezebb a társkeresés?
28
Itt írják, hogy merjük kezdeményezni, a való életbe meg úgy elhajtanak mint a huzat, és pont az a baj, hogy merünk kezdeményezni, úgy, hogy nem vagyunk chadek.
29
Nekünk ennyi sem adatik meg, azt meg hogy nem mer odamenni magatoknak köszönjétek, mert ezeken a randikon is úgy tesztelgetitek a palikat, hogy csak na, többet kell ezekre készülni mint egyetemi szigorlatra, ugyanakkor elvárjátok, hogy mindenki az őszinte valódi arcát mutassa.
30
Az szokott lenni, csaj ír valamit valami problémájáról, aztán rögtön jön alá a második komment, hogy "privátot nem kérek!" Annyiszor láttam már ezt.
#31 Jajj de jó nekem, hogy megadatik nekem, amire sose vágytam. Mekkora mázlista vagyok. Ja nem.
Bocs, de úgy valaki ne ismerkedjen, ha elhívja csak elhívja randira a másikat, de nem jelenik meg. Ha a távolról bámulod, akkor az már majdnem olyan, mint nem elmenni, csak sokkal creepybb. Pláne ha utólag ráírsz a partnerre, hogy láttad, hogy ott vár rád, te meg egy órán keresztül bámultad a távolból.
De ezt se pasi, se nő ne csinálja.
#32 Talán, mert nem azért ír a társkeresési problémáiról, ráadásul válasznak egy kérdés alá, hogy egy anonim fórumon társat keressen? Ha leírom a tapasztalataimat, azt azért írom le, mert a kérdésben releváns.
29-es!
Csak összehasonlításnak: "Max 10 match" - az nekem jó esetben 10 év alatt jön össze.
Én már öreg vagyok, 41 éves (nő). Nekem nagyon nehéz volt fiatalként az ismerkedés. Pedig nem voltam ronda lány egyáltalán. Én azt tapasztaltam, hogy a fiúk általában ugyanazokhoz a lányokhoz “húztak sorszámot”, tehát voltál lányok, akik valóban válogathattak, de én pl nem.
Annyiban irigyeltem a fiúkat, hogy ők legalább próbálkozhatnak, én lányként nem tehettem, hogy mondjuk 5 szimpatikus srácot elhívok randizni. Az online ismerkedés rémes volt :(
És ahogy telik az idő, a férfiak egyre inkább helyzetbe kerülnek. Egy 25 éves férfi mondjuk válogathat a 18-25 éves lányok között, fordítva ugye elég fura lenne. Illetve egy férfi mondjuk 35-40 éves koráig bőven ráér lekötni magát, egy nő, ha akar gyereket, akkor ugye hamarabb érdemes (és ha nem is akar gyereket, de a korabeli barátnők jó része viszont anya lesz, és akkor nem lesz barátnős bandázás, szóval vsz vágyni fog egy partnerre).
Szóval én a fiatal fiúknak azt tudnám tanácsolni, hogy nézzenek kicsit jobban körül, keressenek csiszolatlan gyémántokat, ne ugyanazt a pár csajt ostromolja mindenki. És türelem, az idő nektek dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!