Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem idősebb lányoknál is?
Szeretnék már barátnőt magamnak. Lehetőleg komoly kapcsolatot keresek. És igazság szerint nekem a 16-17 éves lányok jobban bejönnek mint a kamaszok. Jobban bejön stílusuk, jobban eltudok velük beszélgetni. Azt gondolom, hogy jobban szeretne egy ilyen lány engem. Szeretem azt is ahogyan az ilyen lányok a fiatalabb pasikkal bánnak. De nem azt aki dirigál, irányítani akar , lekezelő vagy okoskodik! Hanem szerintem néhányan tudják mire gondolok. És őszintén szólva az idősebb lányok esetében látok valami olyan szépséget külsőben is. Amit a fiatalabb vagy velem egyidős lányokban nem. Illetve nagyobb esélyt látok egy hosszú, komoly párkapcsolatra. Ezek alatt nem sokkal max 1-2 évvel idősebb lányokra gondolok!
Egyébként magamrol annyit, hogy jó a humorérzékem, de el lehet velem komolyan is beszélgetni, kedves vagyok, eléggé jó tanuló, szerintem az életbe is eléggé okos vagyok, 116-os IQ-t mértek nálam.
2-es: de pont duplája a tiédnek! :)
Nekem tetszel, aranyoskám. Idősebb is vagyok nálad.
Margitka néni, 78
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!