Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszu eletreszolo kapcsolat titka? Annyira jo latni idoseket meg mindig egyutt es mennyi mindenen mentek keresztul. en is ilyenne akarom a tenni a kapcsolatomat. Mar lassan egy eve egyutt vagyunk.
Tudom sokan mondjak h majd elmulik,meg meg fiatal vagyok stb stb
De en nem akarom. Mivel a mai generacio pont ilyen:/Lecsereles megy osszevissza. eleg fiatal vagyok es igenis le szeretnem magam 1 emberrel kotni magam.
Szerintem kell egy közös szint (lelki-szellemi-érzelmi intelligencia), hasonlóság, ami összetart, akivel bármiről lehet beszélni és aki meg tud nevettetni, akivel sokat lehet nevetni és jól esik ránézni is, tehát működik a kémia is.
De ugyanakkor kellenek különbözőségek, hogy kiegészítsétek egymást és fenntartható legyen az érdeklődés, hogy ne legyen unalmas, hogy tanulni és fejlődni lehessen egymás mellett.
Fontos a kölcsönös szeretet, tisztelet, egymáshoz alkalmazkodni tudás és a megbocsátás, hogy soha ne feküdjetek le este haraggal.
Továbbá kell, hogy valaki mindig engedjen és ne ragaszkodjon az egójához, hanem fontosabbnak tartsa a másikat, mint önnön igazának győzelmét.
Tulajdonképpen az a lényeg, hogy állandó munkát kell fektetni a kapcsolatba és naponta meg kell ölelni egymást s megmondani egymásnak, hogy szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!