Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam valamit a kapcsolatomban, hogyan tegyem jóvá?
Aki egy ilyen hülyeség miatt nem bocsájt meg, az egye meg, amit főzött. Mondj neki annyit, hogy nem tettél semmi rosszat, szóval vagy most úgy dönt, hogy veled marad (és abbahagyja ezt az óvodás gondolkodást), vagy örökre vége, nem lát többet.
Az ilyen típusú emberek rendszerint azért csinálják ezt, hogy többet eszedbe se jusson még csak rá se nézni más fiúra.
Igazából már szakítani akart, de nekem olyan erős érzelmeim vannak felé hogy nem hagytam. Illetve történt még pár dolog, de az az elejére visszanyúló.
+ Amivel szintén elrontottam (Tavaszi történet szintúgy), az pedig az, hogy születésnapját nem tölthettem vele mert mandulatályogja lett és édesanyja azt mondta műtét után hogy nem mehetek a születésnapjára mert nem lesz megtartva ezvégett, ezt javasolja az orvos. Én nagyon kivoltam akkoriban ez miatt is és sokat is vitatkoztunk barátommal… Azt éreztem nem jelentek neki semmit, és elmentem bulizni születésnapján mert jól akartam magam érezni, de egyátalán nem éreztem jól magam mert ő nem tudott róla és utána lelkiismeretfurdalásom volt… Ezt sem mondtam el neki mert féltem eldob majd, ezt is a telefonomból katyválta elő mikor én nem voltam mellette…. Aztán emiatt is szakítani akart…
Először is, miért nézelődik a te telefonodban az engedélyed nélkül? Te is nézheted az övében mi van? Nálunk a feleségemmel, ha akarnánk simán egymás telójába beléphetnénk, hiszen tudjuk egymás belépő kódját, a feloldáshoz használt mintát mégsem nyúlunk hozzá a másikéhoz. (Kivéve, ha megkérjük a másikat nézze meg ki írt éppen, mert valamiért nem tudok odamenni a telefonhoz)
Szerintem egy dolgot rontottál el, hogy együtt vagy egy féltékeny és kontrolmániás bunkóval. Ha így viselkedik egyáltalán nem bízik benned, ráadásul kitudja ő mit csinál amikor nincs veled.
A születésnapi dolgot meg kicsit túlreagáltad a leírtak alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!