Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne megbocsájtani, ha 2 év után derülnek ki dolgok a kapcsolatotok legelejéről?
2 éve vagyunk együtt és a napokban kutakodva sajnos de snapchet üzengetéseket találtam a barátom telefonján. Nyilván flörtölősebb hangnemben folyt az egész, és pl képekre szívvel vagy “csini”vel válaszolt. Szeptemberben jöttünk össze, novemberig tartott, azután semmit sem találtam… elmondása szerint ekkor kezdtek elmélyülni az érzései és ott hagyta abba. Nekem az is fáj, hogy nem is szeptembertől szeretném számolni a hűséget, mert egészen májustól kezdődött a mi irogatásunk, egyáltalán nem ilyen flörtölős stilusban. Es mivel nekem ő az első en nekem jobban faj hogy neki az eleje nem jelentett ennyit.
Hozzátenném ezalatt a fel ev alatt ő 2szer is kiment 2 honapra hajora dolgozni tehat nem volt nagyon időbk az első 1-2 randi után hogy elméjüljön a dolog… én megis hűen vartam ra.
Szerintetek hülyeség megbocsajtani? Nagyon szeretnék de egyben fáj is. Illetve szerintetek megcsalásnak számít a “csak” irogatás találkozók nelkul?
Én dobnám a francba. Fél éven át gyakorlatilag hazudott neked, hülyített.
Hogy megcsalásnak számít-e, az igazából mindegy. Alapelv, hogy nem teszünk olyat, ami fáj a másiknak, mindegy, hogy definíció szerint minek számít.
Hány évesek vagytok???? Te ilyen 13 évesnek tűnsz, ő meg felnőtt, hajón dolgozik.
Ne legyél már buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!