Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok amiért jobban szeretem a családom, szüleim, nagyszüleim, rokonaim, és a tesóimat, mint a páromat ? 19L
Hát.. nem kérdezünk ilyeneket.
Nyilván én is reménykedem, hogy én vagyok a legfontosabb a pasimnak, de persze ésszerű keretek között. Ha választani kell, hogy velem megy el szórakozni, vagy családtagot visz orvoshoz, nyilván a másodikat támogatom. Ez nekem inkább csak provokációnak tűnik, kivéve, ha éreztetted vele, hogy ő nem olyan fontos. Akkor jogos a kiakadása.
Úgymond van egy ilyen fontossági sorrend az életbe a katolikus egyház szerint, nyilván ez mindenkinél más de vhogy így néz ki:
1. Férjed/feleséged
2. Gyerekeid
3. Szüleid
4. Testvéreid
5. Barátaid
Nagyon érdekes kérdés, sokat lehetne gondolkodni, elmélkedni ezen, de a lényeg ez esetben nem az őszinteség. A csaj hallani akart egy választ és kidobott, mivel nem azt kapta.
Tudom, a kapcsolatok az őszinteségre épülnek, de vannak olyan kérdések, amiknek a megválaszolása jóval komplexebb egy-két szónál és valójában nem a véleményedre kíváncsiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!