Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi a keresztneve a nagyszüleid...

Mi a keresztneve a nagyszüleidnek? Melyik él még? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés

Nekem még 3 nagyszülőm él.

Anyai nagymama: Ilonka. Őt nagyon szeretem s ő is engem!

Anyai nagypapa: Béla. Őt is nagyon szeretem, viszont ő is szeret engem.

Apai nagypapa: ő már sajnos nem él. 12 éves koromban meghalt, de nagyon szerettem és ő is viszont szeretett.

Apai nagymama: Kati , őt annyira nem szerettem mindig veszekedetty bele szólt apámék életébe is sőt a papával a saját férjével is mindig cirkuszkodott. Rokonok sem nagyon foglalkoznak. De mivel egyetlen unokája vagyok valamennyire a szívem mélyén őt is szeretem!

aug. 31. 21:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Kati, Miki, Illés, Ica - csak az utolsó él

Ilyen sorrendben

aug. 31. 21:25
 2/24 A kérdező kommentje:
1# melyik az anyai és apai nagyszülo?
aug. 31. 21:29
 3/24 anonim ***** válasza:

Egyik nagyszülők sem él.

Margit, Bertalan (anyai) és Klára, István (apai)

Margitot kedveltem a legjobban.

aug. 31. 21:34
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyám szülei: Orsolya és András. Apám szülei: János (apám is János volt,ő volt az idősebb fiúgyerek, az apja sőt még a nagyapja is János volt). Apukám anyukája vagy Erzsébet vagy Margit ( és apukám nagymamája vagy Erzsébet vagy Margit). Szóval nem jut eszembe melyik a nagymamám és melyik a dédnagymamám neve. ( De ha tekintetbe veszük hogy én már több mint hatvan éves vagyok és a legtöbb nagyszülőm már nyolc éves korom előtt meghalt, nem is csoda hogy nem vagyok biztos a nagymamám/dédnagymamám nevében. Mivel kicsi voltam, mikor meghaltak, nem tudok nyilatkozni, melyiket kedveltem leginkább.
aug. 31. 21:41
 5/24 anonim ***** válasza:

Anyai nagyszüleim: Gabriella és Miklós.

Apai nagyszüleim: Jolán, a papa nevét nem tudom.

Egyikük sem él már.

aug. 31. 21:48
 6/24 anonim válasza:
50%

Anyai:

Ilona-Nem szeretem,anyámat sokat verte gyerek korában. Most még nem akar minket látni

Béla- Ritkán látjuk de szeretem az öreget csak nagyon ritkán beszélünk vele sajnos.

Apai:

Ilona(ő is)- Nagyon nagyon szeretem. Gyakran latogatom és mindig nagyon törődő nagymama volt. Már nagyon idős szegény de próbálok neki segíteni amibe csak lehet

Laci- 3-4 hónapos voltam mikor meghalt rákban. Isten nyugasztalja

aug. 31. 21:50
 7/24 anonim ***** válasza:

Anyai oldal: Istvan & Maria

Apai: Gyorgy & Ibolya

Mar nem elnek, de az Anyai nagyszuleim voltak szamomra a vilag legjobb nagyszulei. Sokat gondolok rajuk.

Apam felerol mar egeszen mas volt a helyzet, foleg ami a nagyimat illeti. Anyagias volt, es kb. aszerint jutott mindenkinek a szeretetebol. Rosszul bant az allatokkal, engem mindig a masik unokajahoz hasonlitgatott (hogy o mennyi mindenben jobb nalam) stb.

Nem sirattam meg oket.

aug. 31. 21:52
 8/24 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, elsők anyai
aug. 31. 21:52
 9/24 Szolovjov ***** válasza:

Apai: Sándor, Erzsébet

Anyai: Árpád, Margit

Már csak az anyai nagymama él. De egyik nagyszülőhöz sem kötődtem soha szorosabban. Bár én lényegében senkihez, ez nem az ő hibájuk, hanem az én sajátosságom.

aug. 31. 21:54
 10/24 anonim ***** válasza:

A te sorrendedben: Ica, Imre, Pali, Marika

Már csak az apai nagyapám él, őt nagyon rég láttam, sose foglalkoztunk sokat egymással de állítólag évek óta szeretné hogy találkozzunk. Rengeteg unokája van, szerintem már azt se tudja ki honnan van. Anyai nagyanyám szerettem legjobban, vele nőttem fel, mindig mesélt, nagyon jó humora volt, legtöbbször mindig kimondta amit gondolt és igaza is volt. Anyai nagyapám sajnos 3 éves koromban meghalt, kevésre emlékszem róla, de a faluban már sokan mondták hogy végtelenül jó ember volt, mamámnak is hiányzott nagyon, nem számított mennyi ideje nem élt. Apai nagyanyámmal nem voltunk annyira közeli viszonyban, évi néhányszor találkoztunk, de bírtam, ő is nagyon szókimondó volt, volt egy vicces stílusa. Sajnos egyik nagymamám sem olyan sorsot érdemelt mint ami történt velük az utolsó éveikben.

aug. 31. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!