Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi a keresztneve a nagyszüleid...

Mi a keresztneve a nagyszüleidnek? Melyik él még? Melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés

Nekem még 3 nagyszülőm él.

Anyai nagymama: Ilonka. Őt nagyon szeretem s ő is engem!

Anyai nagypapa: Béla. Őt is nagyon szeretem, viszont ő is szeret engem.

Apai nagypapa: ő már sajnos nem él. 12 éves koromban meghalt, de nagyon szerettem és ő is viszont szeretett.

Apai nagymama: Kati , őt annyira nem szerettem mindig veszekedetty bele szólt apámék életébe is sőt a papával a saját férjével is mindig cirkuszkodott. Rokonok sem nagyon foglalkoznak. De mivel egyetlen unokája vagyok valamennyire a szívem mélyén őt is szeretem!

aug. 31. 21:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Anyu anyukája Katalin (nekünk Mami) nem él már, kilenc éve meghalt, óriási trauma volt nekem, mivel második anyukám volt....Ha ő nem lett volna, szerintem én sem éltem volna meg a felnőttkort 😢

Anyu apukája Gyula ( nekünk Papi )nem él már 4 éve, Mamihoz hasonlóan sokat köszönhetek neki.

Apu anyja Ilona (Nagyi) nem él már azt hiszem 7 éve ha minden igaz (mérhetetlenül haragszom rá, meg most is, hogy már nem él. Azt sem tudom hol van eltemetve, nem is akarom tudni)

Apu apja István (soha nem ismertem) meghalt 20 éve.

Mostoha nagyapám Géza meghalt már vagy 20 éve ő is (apu anyjának volt a második férje )

szept. 1. 22:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Gizella, István, a másik ág pedig Margit és Árpád.

Már egyik sem él.

szept. 3. 10:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Anyai: László, Hedvig

Apai: József, Mária

Csak apai nagymamám él.

szept. 9. 10:26
 24/24 anonim válasza:
100%

Apai nagyszülők: Mihály es Judit. Nagyapámat sosem ismertem ,apukám 4éves korában meghalt. Nagymamámat imádtam, sokáig velünk élt egészen 13 evezellőtti haláláig. Örülök hogy megismerte és szerette a (mostmar )férjemet 😊

Anyai: Judit, él meg de hagyjuk, sose volt nagymama, ket kezemen meg tudom szamolni hanyszor lattam. Anyukamat is hanyagolta.Ferje annyi volt mint egen a csillag, nagyapam arrol a reszrol nem igazan volt. Anyukam apukajának a nevét en nem tudom,kitagadta a család anyukamekat ,gondolom nagyanyám miatt...Anya nem beszel róla, de ő ismerte az apját.

szept. 22. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!