Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnő találás, de hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő találás, de hogyan?

Figyelt kérdés

Kis településen lakom ahol nincsennek nagyon lányok és a környéken sem vagy aki van az vagy foglalt vagy csúnya külsőleg vagy épp belsőleg de amúgy is elég kevés lány van itt. A legközelebbi “nagy” város úgy 1-1.5 órányi tömegközlekedésre van. Ami nekem nem gond de nem tudom hol ismerkedjek. Kelet Magyarországon élek amit inkább Észak-keletnek mondanék már.

Lenne hobbim amit tudnék csinálni. De minden nap amikor van ez időre ott kellene lennem és néha nagyon korán kezdődnek az edzések. Párkapcsolatban nem feltétlen kellene mindig kora reggel mennem. De ha ide nem mennék csak heti 1x lehetnék ott. Na meg ugye tanulok is. De kondi parkba is járok, gondolkozok azon, hogy edzőterembe elnézek arra felé. Csak nem tudom megéri nekem alkalmanként több ezer forintot. Bulizni eljárok, sőt két éve fesztiválozok is aktívan amikor van rá társaság és kedv, de ott mindig olyan lányt fogtam ki akit a legközelebbi buliban már másokkal láttam táncolni, csókolózni. És sokan mondják, hogy sajnos ebben az országban szórakozóhelyeken kevés esélyel lehet hosszabb távú kapcsolatot találni. Mivel sokan egy éjszakásra mennek. De vannak kivételek. Interneten pedig olyan képeim vannak egyrészt fent amiket rosszabbul nézek ki mint élőben valamit mindig elrontok tinderen is ilyen képeim vannak. És ezt a barátaim is megmondták. Mess, instán pedig hiába néznék ki jól, a lányokra hiába írok rá az engedélykérésbe megy az üzenetem tehát általában meg se szokták kapni elvileg.

És olyan lányra lenne szükségem aki kedves, megértő, nem dirigálós, lojális, nem ver át, sokszor legyek annyira fontos neki mint saját maga persze nem minden esetben tehát ne legyen önző, lehessen vele néha finoman viccelődni, lehetőleg extrovertált azért, hogy több időt tölthessek vele és el lehet menni vele szórakozni, kirándulni sok az olyan introvertált aki magába fordul és nem olyan érdekes személy, na meg én is elég extrovertált vagyok. Korosztályban nekem akár 20-21 éves is rendben lehetne akár. Az alsó határ pedig 14-16 ez attól függ mennyire vagy érett. Mert nem vagyok idős de találkoztam két éve is olyan 15 éves lánnyal akit már akkor gyerekesnek tartottam pedig alig voltam idősebb. Persze elvileg 20-on éves lányok között is előfordulhat ilyen csak nyílván ritkább.

aug. 22. 19:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
69%

Te hány éves vagy?

Amit leírtál a lányról, az kb egy álombarátnő a belső tulajdonságokat nézve, szóval kevés az esély rá hogy most találj egy ilyet. Szerintem a legegyszerűbb a suliban/munkahelyen ismerkedni, próbálkozz ott. De amúgy ha konditerembe jársz, akkor ott is ismerkedhetsz. Ha jól nézel ki és nem vagy teljesen hülye, akkor biztos sikerül valakinél. Az interneten pedig szerintem nincs túl sok értelme próbálkozni, élőben jobb.

aug. 22. 21:48
 2/13 A kérdező kommentje:

A suliban sajnos nem fog megy, leírtam fent az okokat, hogy miért is nem az nem csak a településre és környékére vonatkozik hanem a sulimra szintúgy. Munkám pedig majd akkor lesz miután mindennel végeztem. De itt munkahelyen se lenne jobb a helyzet.

Azt nem tudom mennyire nézek ki jól megszoktak nézni lányok. És volt amikor buliban ők jöttek oda.

Álombarátnő a tulajdonságait nézve, miért? Olyan kevés már manapság a jószívű, lojális, barátjával időt tölteni akaró lány még akkor is ha külsőre megelégszek az átlagossal, ha úgy van?

aug. 22. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
roszlanyokon pl.
aug. 23. 01:18
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
"egyéjszakásra mennek. De vannak kivételek" - Vannak kivételek, csak nagyon kevés, viszont lehet szerencséd, ha sokat próbálkozol. Például kérj el elérhetőségeket azoktól, akikkel jobban összemelegedsz, aztán másnap írj rá. Persze a többség így sem lesz megfelelő, de próbálkozásnak szerintem nem rossz.
aug. 23. 06:50
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
A leírtak alapján csak akkor lesz szerencséd, ha valami nagyobb városba költözöl, amikor már lesz munkád.
aug. 23. 20:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Az már késő lesz addig már mondhatni nem is leszek túl fiatal másrészt amúgy is túl sok idő lenne még az és meg is keseredek ha addig nem lesz senkim, meg egyébként is fiatal tini barátnőt szeretnék magamnak és ha ez így megy akkor ez úgysem fog változni semmit egyik és már korkülönbséggel is bajuk lenne a lányoknak. Egyik barátom is így járt, nem tudott barátnőt találni évekig. Bele égett a fejébe egy tini állom barátnő. És mivel fiatal korában nem volt senkije ezért 25 felett is ugyanaz maradt nála korban is az ideál ami előtte volt. Csak nemi már a 20-21 évesek sem jöttek be. Szóval kell lennie más lehetőségnek. Mert ha még pár évig nem sikerül akkor én nem problémázok ezen, hanem inkább feladom és esélyes, hogy egy megkeseredett semmi leszek.
aug. 23. 21:02
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Akkor a helyi felhozatalból kell választani. Vegülis nem örökre szólna, csak erről ne szólj a csajnak.
aug. 23. 21:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem, hogy a barátom a megkeseredése miatt dolgozni is nehezebben tudott csak akkor amikor muszáj. És te most komolyan kötekedni jöttél ide, mit nem fogsz fel abból amit a kérdésem első bekezdésében leírtam?! Most jelenleg nincs választék. De most biztos elkezdesz okoskodni nekem. Te könnyen beszélsz ha az én helyzetembe lennél meglátnánk, hogy akkor is ilyen nagy lenne e az arcod meg akkor is ilyen okosnak képzelnéd magad. Inkább ajánlanál egy viszonylag egyszerű kiskaput, hogy még most kitudjak törni ebből a helyzetből. Mert utálom sz ilyen embereket amilyen te vagy, okosnak hiszed magad közben nagyon buta vagy, beképzelt és szánalmas
aug. 23. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Maradj a putrisoron, az a neked való.
aug. 23. 21:16
 10/13 anonim válasza:

A tény sajnos az, hogy nem annyira egyszerű ám a mai magyarországi lányokkal ismerkedni még csak barátkozni sem. Azoknak meg igen még jobban megnehezedik a dolguk akik mondjuk úgy az “istenháta” mögött élnek és én bizony tudom sajnálni az ilyeneket, de nem rajtam múlik a dolog. Sajnos nagyon sok jót nem tudok neked javasolni. Én azt tudom javasolni neked, hogy buliban vagy egy nagyobb város utcáin ne lányokhoz menj oda első sorban. Mert nagyobb esélyel leszel vissza utasítva, elköszönnek és ott hagynak vagy egy rosszindulatú barátnő is elég aki mondjuk direkt is el akar küldeni egy ilyen társaságba és a többi már megy utána az is akinek pedig tetszel, vagy pedig lehet össze barátkozol, össze melegedsz egy ilyen csajjal. De mint írtad a legközelebbi alkalommal lehet vagy nem ismer meg vagy ha elkéred az elérhetőségét mess, insta és beszélget veled akkor sem biztos, hogy akar valamit.

Van viszont egy olyan taktika, hogy kifigyelsz egy társaságot amiben vannak fiúk és neked tetsző lányok is. Valahogy velük próbálj meg kommunikációba kezdeni. De ne menj egyből rá a lányokra, mérd fel s terepet, hogy a lányok nem e vannak együtt velük. És megpróbálsz először random a fiúkkal megpróbálni össze spanolni mivel ők barátságosabbak, persze az esetek nagy részében ők is beszélnek veled egyet utána ott elköszönnek és ott hagynak. Ez sem olyan könnyű persze. De ha nem offolnak ki egyből, akkor utána a lányokat is szólítsd meg először még ne nyomulósan, de legyél vicces és udvarias. Mert a fiúk az elején nagyobb eséllyel mondják azt neked, hogy “Gyere velünk “ mint a lányok. És arra is több esély van, hogy a legközelebb ha meglátnak akkor is barátságosak lesznek megint. És ha szerencséd van még pár új tagot szintén megismerhetsz általuk ha össze haverkodsz velük. Viszont általában ilyen esetekben eleinte csak buliba fogtok nagy esélyel találkozni. Utcán pedig jobban el lehet általában beszélgetni a lányokkal. De már ezzel is nyernél valamennyit, ha nem is sokat.

Egyébként én nagy városban élek mondanám azt, hogy tudnék segíteni csak sajnos én dunántúli vagyok. Mármint fiú vagyok de vevő vagyok a barátkozásra bizonyos esetekben. És itt is vannak emberek akiknek nehezen megy az ismerkedés még ha formák akkor is. Pl akik ilyen gyengébb színvonalú szakiskola szerű helyekre kerülnek. Nem mindenki azért mert buta lenne amúgy. Nekik sincs túl nagy terük, persze nagyobb mint egy messziről jött kisvárosban élő valakinek.

Viszont az én osztályomba lévő lányok is eléggé maguknak valóak bizony még a kedvesebbek is max olyanokkal ismerkednek iskolán kívül akikkel mi nagyon szoros barátságot ápolunk és egyszer de inkább többször látják őket a társaságunkba. Illetve mindig akad egy aki minden áron tönkre akar tenni mindent és piszkálja az idegeneket, hogy menjen innen, stb mi hiába szólunk rá, a lányok meg sajnos követik az ilyeneket. Tinderen is csak azokat húzzák jobbra akik képe a legjobb szögben sikerül, na meg aki a leghelyesebb. Én egyébként azt mondom neked, hogyha esetleg nem jön össze valamennyi ideig a párkapcsolat találás és besokkalsz, a fiatalabb lányok vissza utasítanak, az akkori saját korosztályod pedig nem jön be és még el is ítélnek a depressziód miatt akkor add fel és próbálj túl lépni a lányokon örökre. Mert az ország nagy része úgyis alkalmatlan hosszú távú kapcsolatra, kivéve ha nem egy tehetős valaki vagy. Egyre több az olyan akinek soha nem volt senkije. Gondolom a kérdés is azért született meg hátha ír egy lány. Helyette csak kaptál néhány provokatív, manipulatív kommentet vagy viszonylag hasznos választ. Az utolsó kommenteddel viszont szinte pont bele is sétáltál a provokációba, az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Sajnos ezen az oldalon a modik eléggé engedékenyek a trollokkal és ha ide ilyen kérdést írsz akkor általában kötekedő alakok is megtalálnak.

Amúgy nekem már volt kapcsolatom olyan lánnyal aki szép volt, kedves volt. Fél év után úgy voltam vele, hogy jó boldog vagyok meg minden. De tudnék kapcsolat nélkül is élni, rá két hónapra vége is lett ami bár megviselt de hamar túl tettem magam rajta. Igaz nem tudja mindenki ilyen lazán látni a világot. De ha nem sikerül akkor kezd a gondolkodásodat megpróbálni másra irányítani. Pl edzés, gamingelés, barátok, tanulás ha a munka életet elakarod fiatalon kerülni próbálj egyetemre bejutni, már ha jó tanuló vagy persze, gyúrjál majd rá rendesen az érettségire. És ott aztán lesz lehetőséged ismerkedni lányokkal, mert ott lesz elég. 😊 És nem lesz nehezebb az életed sem mert ugyanúgy megszokott módon tanulsz tovább mint most. Persze kicsivel nehezebb dolgod lesz, mert kicsit nehezebb az egyetem. Ezek a legjobb tanácsok amiket adni tudok.

aug. 24. 14:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!