Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnő találás, de hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő találás, de hogyan?

Figyelt kérdés

Kis településen lakom ahol nincsennek nagyon lányok és a környéken sem vagy aki van az vagy foglalt vagy csúnya külsőleg vagy épp belsőleg de amúgy is elég kevés lány van itt. A legközelebbi “nagy” város úgy 1-1.5 órányi tömegközlekedésre van. Ami nekem nem gond de nem tudom hol ismerkedjek. Kelet Magyarországon élek amit inkább Észak-keletnek mondanék már.

Lenne hobbim amit tudnék csinálni. De minden nap amikor van ez időre ott kellene lennem és néha nagyon korán kezdődnek az edzések. Párkapcsolatban nem feltétlen kellene mindig kora reggel mennem. De ha ide nem mennék csak heti 1x lehetnék ott. Na meg ugye tanulok is. De kondi parkba is járok, gondolkozok azon, hogy edzőterembe elnézek arra felé. Csak nem tudom megéri nekem alkalmanként több ezer forintot. Bulizni eljárok, sőt két éve fesztiválozok is aktívan amikor van rá társaság és kedv, de ott mindig olyan lányt fogtam ki akit a legközelebbi buliban már másokkal láttam táncolni, csókolózni. És sokan mondják, hogy sajnos ebben az országban szórakozóhelyeken kevés esélyel lehet hosszabb távú kapcsolatot találni. Mivel sokan egy éjszakásra mennek. De vannak kivételek. Interneten pedig olyan képeim vannak egyrészt fent amiket rosszabbul nézek ki mint élőben valamit mindig elrontok tinderen is ilyen képeim vannak. És ezt a barátaim is megmondták. Mess, instán pedig hiába néznék ki jól, a lányokra hiába írok rá az engedélykérésbe megy az üzenetem tehát általában meg se szokták kapni elvileg.

És olyan lányra lenne szükségem aki kedves, megértő, nem dirigálós, lojális, nem ver át, sokszor legyek annyira fontos neki mint saját maga persze nem minden esetben tehát ne legyen önző, lehessen vele néha finoman viccelődni, lehetőleg extrovertált azért, hogy több időt tölthessek vele és el lehet menni vele szórakozni, kirándulni sok az olyan introvertált aki magába fordul és nem olyan érdekes személy, na meg én is elég extrovertált vagyok. Korosztályban nekem akár 20-21 éves is rendben lehetne akár. Az alsó határ pedig 14-16 ez attól függ mennyire vagy érett. Mert nem vagyok idős de találkoztam két éve is olyan 15 éves lánnyal akit már akkor gyerekesnek tartottam pedig alig voltam idősebb. Persze elvileg 20-on éves lányok között is előfordulhat ilyen csak nyílván ritkább.

aug. 22. 19:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
El kell költöznöd. Nagyvárosba. Hagyd a tanulást.Élni kell.
szept. 10. 22:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Lol a válaszolok többsége ezzel jön. Na vajon miért, azért mert ezek akik ilyenek írkálnak, csak valami pénz éhes ribik lehetnek, akik olvasni még mindig nem tanultak meg. Illetve elvannak kényeztetve. Ezért írják még mindig ezt, mert nem, hogy az én helyzetemet képtelenek felfogni és át érezni. De még egy normálisan gondolkodó emberét sem, csak azért ti azt gondoljátok többek vagytok akármelyik nemhez is tartoztok. Közben pedig ti vagytok az emberiség legaljai!
szept. 11. 13:14
 13/13 anonim válasza:
Ez a pofátlan alak, a kérdező, privát üzenetekben fenyegetőzik.Ne válaszoljatok neki! Nem is érdemel társat.
szept. 11. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!