Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtnőm intim dolgokról beszél másokkal chaten mit tennétek a helyemben szerintetek legyen vége?
9. Válaszadó először is köszönöm a válaszodat.
Másodszor pedig ha ő átnézheti a telefonomat bármikor gondoltam egyszer én is megtehetem
Mélységesen megértem a felháborodásod, az, hogy egy ilyenre nem azt válaszolja, hogy ott vagy neki te, aki ebben élete legjobbja vagy ilyen téren (is)...ezért nincs szüksége másra. Sajnos azt kell mondjam, jogosak a kétségeid
és nyitott a màsik fiatalemberrel a szexre mindenkèpp.
Ha fontos neked a hölgy, próbáld megbeszélni vele, mièrt írta ezt, mi hiányzik a kapcsolatotokból, amiért így èrez. Nem hanyagolod el intim téren megadsz mindent? Szoktad dícsèrni a kinézetèt, kedveskedsz neki, ha kell segítesz, szivességeket teszel, veszel néha ajándékot, néha csak ha elmész mellette kedvesen megsimogatod, megèrinted?
Mert ha ezeket a szeretetnyelveket alkalmazod, nem kellene hogy más nyelvére vágyjon, ha jóérzésű, normális nőröl beszélünk.
Látom, hogy szeretet, másképp kidobtad volna gondolkodás nèlkül, nem keresnéd az okokat vagy a vàlaszokat.
Így innen nehéz megmondani mi lehet köztetek a helyzet, meg nem hallottuk csak a te verziód. Viszont nekem sem fèrne bele ilyesmi b@szélgetés.
Érthető, hogy felháborít.
Direkt írtam így.
Ötös vagyok.
Hát ha akkor együtt voltatok amikor azt írta milyen jó lenne ha kinyalná a másik csávó akkor valóban veszett fejsze…
Akkor azért csak volt titkolnivalója, persze engem le kellett pontozni, mert milyen csúnya az már ha egymással megosztja egy pár, hogy az ellenkező nemű ismerősökkel még a flörtölésig sem mennek el. De biztos még most is a kérdező a hibás a ti szemetekben mert kontrolmániás idióta, vagy mert a csajnak gyerekkori traumái vannak, vagy nem volt vele elég figyelmes.😂
Csak a címet olvastam el, de szakítanék.
Az ilyen egy ribi krva. Kinek kell egy ribi? Max egy papucsnak.
És amúgyis, nehogy már a lány legyen a nagyobb szexéhes.....
Valószínűleg kevés lány barátod van, kevés lánynál van esélyed, ezért engeded el ilyen nehezen. Hidd el, ha lennének lányok akkor dobtad volna már rég. Eszedbe se jutna többé.
Egy normális lány privátra rakja az insta/face profilját. és egy fiút sem engedélyezz, főleg ha nyomul. tiltás reflexből.
Legalábbis egy normális lány így tenné.
16 os válaszoló
Vannak lánybarátaim nem is kevés sajna de nekem csak ő kell még én se tudom hogy miért
Lehetnek fiú/lány barátai mindkét félnek, egyáltalán nem kell megadni egymás jelszavát, sem mindent privátra rakni, azért élni és élni hagyni.
De ha van valakim aki fontos, magától érthetően nem válaszolok semmilyen udvarló baromságra, meg nem beszélek intim dolgokról más pasikkal.
Eltilthatod nyugodtan, akkor majd lesz egy titkos profilja, arról írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!