Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehet egy párkapcsolatot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy párkapcsolatot szétbontani?

Figyelt kérdés
Én külső személy vagyok, nem nagyon szeretnék közbeavatkozni de közbe kell. Van egy lány aki egy olyan fiuval akar járni aki kétes személy. Nem ismerik személyesen egymást, 200 km-re laknak egymástol. Most terveznek találkozni a Balatonon. Hogyan lehetne őket szétbontani
2024. júl. 4. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Úgy is szétmennek előbb utóbb a távolság miatt. Vagy a lány is megérti, hogy a srác nem hozzá való.
2024. júl. 4. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Egyrészt semmi közöd hozzá.

Másrészt a "kétes személy" elég pletykának hallatszik.

Harmadszor az adott lány azzal találkozik, akivel akar, neked nem kell beleegyezni.

Negyedszer vagy megfelelnek egymásnak és együtt maradnak, vagy nem lesz belöle semmi.

Mellesleg neked ki közöd az egészhez kivülállóként????

2024. júl. 4. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Szerelmi kötéssel.🤪 Ezotéria.
2024. júl. 4. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
láncfűrésszel, vízszintesen szélesen kaszáló mozdulatokkal
2024. júl. 4. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne avatkozz bele, mert semmi közöd más dolgához.
2024. júl. 4. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Menj vele és vigyázz rá. Jobb ötletem nincs.
2024. júl. 4. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Feküdj le a kiszemelttel, készíts róla felvételt, és mutasd meg a kiszemelőnek.
2024. júl. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!