Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakivel azért szakítani, mert introvertált?
Te akarsz szakítani?
Minek jöttél össze vele ha zavar?
Nő vagy?
Én is introvertált vagyok, szeretem az embereket de fárasztanak egy idő után.
Te hogyan vagy introvertált?
Szerintem is jó ok kell a szakításhoz. Az nem ok ha találtam egy jobbat.
Ha lesz barátnőm jól megnézem hogy passzolunk e és nem akarom elhagyni. Az introvertáltakat jobban szeretem.
#5 miért? Keveset mozdultál ki? Én úgy vagyok introvertált hogy bulizni nagyon szerettem, de azon kívül otthon, vagy a rokonoknál ücsörögtem. Utazgatás nem. Szeretem látni az eget, fákat a szélben, várost főleg este, hangulatot, de kifejezetten utazgatni messzire nem szeretek. Kényelmetlen hosszú drága, tömeg.
Nézelődni kocsikázni nem túl távoli helyeket, ez időnként hiányzik. De általában otthon szeretek lenni.
Az emberekben nagyon zavarnak az elvárások, megfelelni, sok a hülye is, akik nincsenek tekintettel másokra, gyenge lelki ismeret, nem őszinte, esetleg alacsony értelem és EQ..
Jól el lennék emberek közt ha egymást tisztelve szabadon élnénk, nem egymást kihasználva, lehúzni, vagy ugráltatni, vagy ha más vagyok akkor nem itélne el, és normális árak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!