Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatnom vele az ismerkedést?
Sziasztok!
10 napja beszélgetek egy lánnyal, aki 5 évvel fiatalabb, mint én. 23 éves vagyok. Nap mint nap beszélünk, viszont mintha egyre jobban fakulna a dolog. Ritkábban ír és kevesebbet. Közölte már velem az elején, hogy ő elég visszahúzódó, introvertált és csendes, amiért még iskolában is piszkálták. Most érettségizik, sokat tanul.
Viszont, legtöbbszőr én kezdeményezem a beszélgetést. Úgy érzem, hogy ő nem akar már nagyon velem beszélgetni.
Nem írok neki folyamatosan, hogyha látom alig válaszol.
Nem nyomulok rá.
Tegnap előtt elég jókat írt rólam, és elvileg szimpatikus is vagyok neki.
Mit csináljak? Érdemes várnom és hagynom neki időt vagy én vagyok túl nyomulós?
Tehát meglepődsz hogy egy alapból introvertált [esetleg nézz utána, asszem nem igazán érted hogy mit takar pontosan, csak mert abszolúte megmagyarázza a viselkedését ez az egy szó] lány akit mellé még suliban is csesztetnek + amúgy épp más dolga is van keveset ír. :D No shit sherlock.
Azért 10 nap nem valami sok. Nem igazán vonnék le belőle következtetéseket.
Ha amúgy tudsz mit kezdeni a személyiségével akkor foglalkozz vele, ha meg nem tudod kezelni a hasonló embereket akkor hagyd.
Mondanám hogy amúgy csak beszélj vele erről de mint mondtam 10 nap pls... én kinda megértő vagyok az emberek random szorongásai irányában, de azért néznék egyet ha valaki alig több mint 1 hét után közölné hogy hanyagolom.
4-es.
Akkor miért van az, hogy órákon keresztül megvárat a válaszaival, majd egy rövid választ ejt, esetleg a váratás közben néha feljön a platformra, de nem ír.
Más napokon, meg tartalmasasbban beszél, de ott se annyira, nem is érdeklődik irántam.
Mert dolga van? :D Ne legyen már főbenjáró bűn ha valakinek más teendője is van mint a szaporodásra készülés.
Mert nem mindenki ír litániákat, nem mindenkinek az a mániája, hogy a mondandója minden egyes darabkája tökéletesen eljusson a másikhoz, hova tovább vannak emberek akiknek szimplán nehezen megy a beszélgetés úgy álltalában.
Vagy éppen csak nincs energiája az emberekhez, lásd introvertált.
Speciel engem is irritál ha valaki 3 szavas "mondatokban" ""kommunikál"", de hát mire számítasz amikor a másik homlokára van írva a "szociális szorongás"? Ezért is mondtam, hogy ha nem tudsz kapcsolódni az ilyen emberekhez akkor hagyd. Engem egyrészt irritál másrészt viszont baromira letud kötni szóval én jól elvagyok velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!