Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt választanátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van két lány, mind a kettő fülig szerelmes beléd.
Az egyik egy kicsit csúnyácska meg introvertált, viszont nagyon kedves és szerinted ha párkapcsolatba lennétek hűséges lenne meg hasonló dolgok érdeklik őt is.
A másik lány nagyon gyönyörű (tényleg olyan szép amilyet még nem láttál), extrovertált könnyű vele beszélni, de mindenki tudja róla hogy egy oltári nagy r*banc és hogy mielőtt megismerkedtetek végigk*rta a fél várost és minden hétvégén bulizott, szerinted nem lenne annyira hűséges.
Melyiket választanátok?
2022. dec. 7. 15:08
1/13 anonim válasza:
A másodikat utána meg az elsőt :)
2/13 anonim válasza:
1-es ez nagy pacsi 😂
De komolyra fordítva az elsőt, ha nem olyan csúnya, hogy taszítana. Mert akkor az álomnő, ami kompenzálja a szépséget
3/13 anonim válasza:
Uccsó vagyok, haveromnak kellene a neve a második csajnak 😂
4/13 anonim válasza:
ez nagyon két véglet amúgy, így nehéz dönteni...de ha látnék valami számomra vonzót az elsőben, akkor inkább őt
5/13 anonim válasza:
Az elsőt, mert komoly kapcsolat a célom.
7/13 NTBS válasza:
Egyértelműen az elsőt. De én már rutinos vagyok. Oka van, hogy a 2-es lány nem kell állandóan senkinek.
8/13 anonim válasza:
a másodikat, de csak egy napra kellene
9/13 anonim válasza:
hülyeségeket beszélek, egy nap az rengeteg.... elég lenne egy óra is. #8 voltam
10/13 anonim válasza:
Amelyik jól néz ki. Csúnyára senki se vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!