Duci de gyönyörű szép csajt vagy tökéletes testű de átlagos arcút választanál?
Nem mindegy mi mit takar.
Most duci vagy kövér, milyen a szép arc, milyen a jó test és mi az átlagos arc??
Nekem nem baj, ha egy lány duci, de az se ha átlagos az arca. Akit megszeretek az úgy is számomra a legszebb lány lesz a világon. Nem kell az sem, hogy a tökéletes teste és gyönyörű arca legyen. Úgy is ilyennek fogom látni.
Lehet duci is átlagos arccal. Nem biztos, hogy a az általad leírt kombinációk bejönnének.
Lehet egy duci átlagos arccal kevésbé jönne he, mint egy tökéletes testtel párosított szép arc.
Jelezném, hogy volt már duci barátnőm, aki arcra csak átlagos volt, mégis jobban tetszett mint valami kerek popsis fitness modell.
Az összkép ami nagyon nem mindegy. Így a kérdés nem adja vissza.
Én nem tudom elképzelni, hogy mi az a tökéletes test, ha most valami nagyon vékony lányt kell elképzelni, akkor inkább a duci. De nem mindegy, hogy a duci is mennyire az. Kinek mi az átlagos arc?? Kinek mi a szép?? Arc alapján lehet szimpibb lenne a második hölgy, nem pedig a "szebb".
Ez így kicsit nehéz egy kérdés, hogy nincs vizuálisan szemléltetve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!