Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Más is szokott sírni, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott sírni, mert annyira hiányzik a párja?

Figyelt kérdés
Most megint elkezdtem úgy viselkedni, mint amikor 1 hónapos volt csak a kapcsolat, esténként pityergek, hogy nem mellette alszok el, és nagyon fura reggel úgy ébredni, hogy nincs mellettem. Már lassan 1 éve hogy együtt vagyunk, nemsoká össze is fogunk költözni, szóval lehet azért szokott így előjönni.

máj. 29. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt ilyen, bár nem csak a barátnőm hiánya okozta, volt mellette más is.
máj. 29. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy ez jó jel?
máj. 29. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon intenzív kapcsolatotok lehet. Nincs lelki problémád? A költözés biztos jót tesz majd.
máj. 29. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem csak olyan volt, hogy bénán éreztem magam, ha este, ahelyett, hogy beszélgettünk volna (chat), mást csinált. De szépen lassan sikerült elfogadnom, hogy éli a saját életét is.
máj. 29. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Aki elment az nem véletlenül ment el.
máj. 29. 23:02
 6/12 IgaziÚriember ***** válasza:
25%
Soha nem sírtam egyik párom után sem. Ha távol van akkor a hiányát másik nőkkel pótolom, így mindig van valaki az ágyamban (alkalmanként többen is) így sosem érzem a hiányát.
máj. 29. 23:24
 7/12 A kérdező kommentje:

Hova ment? Otthon van és írja a tézisét

máj. 30. 00:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6

egy igazi úriembert halhattunk!

máj. 30. 10:11
 9/12 anonim válasza:
21%
Nincs osszekoltozes, hanem hazassag van ey addig nincs szex. Szentiras szerint kell es kerulve a bunalkalmat. Tessek hazasodni, addig meg tisztan. A szerelem gyonyoru es a konnyek nem hazudnak, en is sirtam tobb kedvesem utan. F
máj. 31. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
#9 A szentírást emberek írták egy olyan korban, ahol a nemi betegségeket nem lehetett gyógyítani, így a megelőzésre fordítottak hangsúlyt. Ha pedig a hiszékeny embereknek (találó hasonlat a bárány:D) beadod azt, hogy isten csak házasságban kedveli a szexet, akkor a többség így is tesz majd.
jún. 1. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!