Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kezeljem majd a helyzetet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem majd a helyzetet?

Figyelt kérdés

A párommal 4 hónapja ismerjük egymást és úgy 1 hónapja kezdődött köztünk a komolyabb kapcsolat szándék.

Mindig őszinték vagyunk egymással,viszont pár nappal miután ez elkezdődött köztünk a párom 1+ éves kapcsolatának véget vetett.

Pár mondatából azt éreztem az exe többet ért az életében mint én,és nem tudom mennyire jó ötlet ezt elmondani a szemébe mert nem szeretném ha azt érezné keveset ad nekem. Üzenetben volt rá alkalom hogy kicsit megsértődtem és ezt látta de ott a legrosszabb elkezdeni ilyen témát.

Mit tegyek? Valyon rendbe kéne szednem magam?...

Csak abban reménykedem hogy meglesz erre a megfelelő alkalom.

jún. 9. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg így gondolod, beszéljéek meg.
jún. 9. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*Beszéljétek
jún. 9. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Azert mert vki tisztelettel beszel az exerol,attol meg nagyon is oda lehet erted ,jobban,mint az elozo parjaert,es mely szerelemmel szerethet. En peldaul sose voltam szerelmes a 1x eves kapcsolatomba,sose voltam ugy oda erte mint a mostani paromert. Csak szerintem o is igy erez ,mint te. Valszeg keves az onbizalmad es nem hiszed el,hogy szerethet teged vki igazan.
jún. 9. 22:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem akartam nagyon nyavajgósra fordítani a témát mert igyekszem minél kevesebbet foglalkozni vele.

De egyszer azt mondta szerinte sose fog tudni úgy szeretni engem mint őt.

jún. 9. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Akkor minek dobta érted?
jún. 9. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs..azt mondta ő már nem kell neki mert tényleg azért hallottak alapján a lány nem lehetett vele túl kedves.

Remélem túlesik rajta mert borzasztóan félek hogy el fogom veszíteni az önbecsülésem! :(

jún. 9. 22:49
 7/10 anonim válasza:
74%
Még mindig szereti. Alig volt ideje kiábrándulni belőle furcsa ha máris beléd tudott szeretni.
jún. 9. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor beszélj vele, ha hosszabb időn át megmarad ez az érzés.
jún. 9. 23:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyira ellentmondásos. Szakít vele miattad de őt úgy szerette.

Biztos ő szakított, nem a lány vele?

jún. 10. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne vele lenned. Az önbecsülésed ennél sokkal többet ér, első hangzásra nekem olyan mintha a mostani kapcsolatotokba szimplán belemenekült volna mert az előző problémás volt, de mélyen legbelül még mindig a másik lányt szereti. De azért mindenképp beszéld meg vele.

19/L

jún. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!