Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem majd a helyzetet?
A párommal 4 hónapja ismerjük egymást és úgy 1 hónapja kezdődött köztünk a komolyabb kapcsolat szándék.
Mindig őszinték vagyunk egymással,viszont pár nappal miután ez elkezdődött köztünk a párom 1+ éves kapcsolatának véget vetett.
Pár mondatából azt éreztem az exe többet ért az életében mint én,és nem tudom mennyire jó ötlet ezt elmondani a szemébe mert nem szeretném ha azt érezné keveset ad nekem. Üzenetben volt rá alkalom hogy kicsit megsértődtem és ezt látta de ott a legrosszabb elkezdeni ilyen témát.
Mit tegyek? Valyon rendbe kéne szednem magam?...
Csak abban reménykedem hogy meglesz erre a megfelelő alkalom.
Nem akartam nagyon nyavajgósra fordítani a témát mert igyekszem minél kevesebbet foglalkozni vele.
De egyszer azt mondta szerinte sose fog tudni úgy szeretni engem mint őt.
Fogalmam sincs..azt mondta ő már nem kell neki mert tényleg azért hallottak alapján a lány nem lehetett vele túl kedves.
Remélem túlesik rajta mert borzasztóan félek hogy el fogom veszíteni az önbecsülésem! :(
Annyira ellentmondásos. Szakít vele miattad de őt úgy szerette.
Biztos ő szakított, nem a lány vele?
Szerintem nem kéne vele lenned. Az önbecsülésed ennél sokkal többet ér, első hangzásra nekem olyan mintha a mostani kapcsolatotokba szimplán belemenekült volna mert az előző problémás volt, de mélyen legbelül még mindig a másik lányt szereti. De azért mindenképp beszéld meg vele.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!