Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? (ex)
Figyelt kérdés
A barátnőmnek olyan üzeneteket küldözgetett az exe (részegen), hogy még mindig szereti, aztán elfajult a dolog, olyanokat írt, hogy megölet engem, és még sorolhatnám reggelig. 6-7 évvel fiatalabb tőlem a kölök, szóval felkenném a falra legszívesebben, csak tudom ha a kapuja elé mennék, nem csak ő várna ott engem. Vannak korombeli haverjai. Egyenlőre írni akarok neki, csak nem tudom ezt milyen stílusban tegyem. Tippek?2020. jan. 1. 15:35
2/6 anonim válasza:
Nem kell kislánnyal kezdeni..
Én is felkenném a falra..
Amúgy meg ignoráld. Idővel megunja,vagy talál magának mást. Nem kell vele foglalkozni. Tiltsa le a barátnőd, cseréljen számot,törölje az életéből.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kislány. A srác fiatalabb a csajomtól 3 évvel. Ez lenne a megoldás azonban nem akarom annyiban hagyni. Olyan mintha megfutamodnék
2020. jan. 1. 16:22
4/6 anonim válasza:
Csak kisgyerekek számára tűnik megfutamodásnak. "Az erőszak a gyengék végső menedéke." (Asimow) Szóval tiltás, törlés, stb.
5/6 anonim válasza:
Ne írj neki semmit! Csak felhergeled, és a végén te kerülsz bajba. Hadd figyelmen kívül az üzeneteit,tiltsd le és kerüld el. Majd megunja, vagy talál mást, akit zaklathat.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is az a jobb ha nem írogatsz neki, meg nem kened fel a falra. A végén még te kerülsz ki rosszul a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!