Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy lelkiismeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van, hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki fülig szerelmes belém.Az elején tetszett,de akkor sem voltam belé szerelmes.Most meg még annyit sem érzek iránta.Csak barátságot,az elején még azt hittem ez változni fog komolyabb irányba.Tudom,hogy az a helyes,ha elmondom neki.De képtelen vagyok rá.Olyan figyelmes,kedves és megértő.Még egy ilyen rendes srácot én még nem láttam.Nagyon tisztelem és szeretem.De nincs meg a szerelem.Ez már nagyon zavar,hetek óta tehernek érzem a találkozásokat,randikat.Mintha egy szerepet játszanék el.Már többször nyitottam a számat,hogy elmondjam,de utána be is csuktam,mert ahogy a szemébe néztem,elkapott egy szörnyű,önmarcangoló érzés.Sokkal jobbat érdemel nálam.

Hogy küzdjem le,hogy végre elmondjam neki?

A válaszokat előre is köszi!

16/L

18/F

A "kapcsolat" 3,5 hónapja tart

2019. máj. 1. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

De tudod, hogy hagyod magad neki vagy sem.

Tudod ez olyan, mint a bulying

Nem akarod és nem mersz ellene tenni. Ha meg fogsz nem teszed elég erősen.....

Priviben picit többet is írhatsz am.

2019. máj. 1. 22:19
 2/3 anonim válasza:
100%
Akkor mondd neki azt amit érzel. Jólesik amit tőle kapsz de nem érzel irànta semmit és nem is akarsz tőle semmit. Ha ez így jó neki akkor ok, ha nem, viszlàt. De mint pasi azt ajànlom, ne szórakozz vele, hanem zàrd le ezt az egészet minél hamaràbb, mindkettőtök érdekében. Ő reménykedik, te meg jàtszol vele, mert kell a figyelme!
2019. máj. 1. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Mond el neki őszintén az érzéseidet és a véleményedet, ne húzd az időt, mert annál rosszabb lesz neki. Velem ugyan ez történt, elég nagyot koppantam 1 hónapnyi randizgatás után.
2019. máj. 2. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!