Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Van egy fiú aki fülig szerelmes belém.Az elején tetszett,de akkor sem voltam belé szerelmes.Most meg még annyit sem érzek iránta.Csak barátságot,az elején még azt hittem ez változni fog komolyabb irányba.Tudom,hogy az a helyes,ha elmondom neki.De képtelen vagyok rá.Olyan figyelmes,kedves és megértő.Még egy ilyen rendes srácot én még nem láttam.Nagyon tisztelem és szeretem.De nincs meg a szerelem.Ez már nagyon zavar,hetek óta tehernek érzem a találkozásokat,randikat.Mintha egy szerepet játszanék el.Már többször nyitottam a számat,hogy elmondjam,de utána be is csuktam,mert ahogy a szemébe néztem,elkapott egy szörnyű,önmarcangoló érzés.Sokkal jobbat érdemel nálam.
Hogy küzdjem le,hogy végre elmondjam neki?
A válaszokat előre is köszi!
16/L
18/F
A "kapcsolat" 3,5 hónapja tart
De tudod, hogy hagyod magad neki vagy sem.
Tudod ez olyan, mint a bulying
Nem akarod és nem mersz ellene tenni. Ha meg fogsz nem teszed elég erősen.....
Priviben picit többet is írhatsz am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!