Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért okoznak a fiuk fájdalmat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért okoznak a fiuk fájdalmat lelkiismeret fulldalás nélül?

Figyelt kérdés

2017. aug. 5. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Köszönjük az általánosítást?
2017. aug. 5. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom ugyanazért mint a lányok
2017. aug. 5. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Hát ugyan azért mint a lányok csak úgy és egyébként az lelkiismeret furdalas
2017. aug. 5. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
mert kizárják az érzelmeket, csak az számít nekik, hogy ők megkapják, amit akarnak. onnastól kezdve, hogy megkapták, te már egy elhanyagolható pont vagy az életükben, gyakorlatilag mintha nem is léteznél. TISZTELET A KIVÉTELNEK! mielőtt jönnének az általánosítással. de ez tényleg így van, ők gyakorlatiasan gondolkoznak, és ha már nincs rájuk szükséged, nem fognak olyan kis semmiségekkel foglalkozni, mint mások érzelmei... sajnos ez a fájdalmas igazság, remélem, legalább kielégítő választ adtam a kérdésedre. és kitartást! <3
2017. aug. 5. 17:33
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

mert az osszes egy f...

legalabbis akit ismerek... elnezest a kivetelnek akik nem ilyenek, bizonyara van normalis pasi is, remelem a kovetkezo nekem is ilyen lesz

kerdezo neked kitartas, nekem is ritka nehez most, de azt mondom ha ezt kiheverem, onnantol semmi nem lesz ami ennyire padlora kuldene! kitartas!!!

19L

2017. aug. 5. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
És a lányok miért??! Aztán jönn hogy hülye voltam...
2017. aug. 5. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Nincs annál szánalmasabb, amikor egy hülye p*csát megbánt egy alfahím, mert szétteszi neki a lábát gondolkodás nélkül, aztán meg telesírja a netet, hogy az összes fiú szemét. Miközben a rendes fiúkat észre sem veszi a legtöbb...
2017. aug. 5. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
7es számból vetted ki a szót.
2017. aug. 6. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
Amiért a nők.
2017. aug. 6. 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
7# de ti se veszitek eszre a normalis lanyokat, csak a tokeletes szolis 10/10es bombazokat, am meg pont az ilyen empatia nelkuli s eggfejek miatt mondjak, h minden fiu szemet...
2017. aug. 6. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!