Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért okoznak a fiuk fájdalmat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért okoznak a fiuk fájdalmat lelkiismeret fulldalás nélül?

Figyelt kérdés

2017. aug. 5. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10esnel a pont...
2017. aug. 6. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nincs igaza a 10-nek, mert én a kérdező kérdésére válaszoltam, azaz az én reakcióm illik a kérdéshez. A ti általánosítások egy olyan kérdés alá illene, hogy "Miért vagyok olyan szerencsétlen fiú, hogy nem kellek egy lánynak sem?? [lány alatt értsd a 10/10-es szolicicákat a rendes lányok helyett]". De én ilyen kérdést itt nem látok.

Amúgy megjegyezném azt is, hogy azért sincs igazatok, mert még az átlagos lányok is csak az alfahímeket veszik észre, és állandóan az a szívük vágya, hogy majd a kedvükért megváltoznak, és csak ő kell nekik stb. Miközben a valóban érző szívű fiúk még az átlagos lányok szemében is unalmasok.

Egyébként nem szeretem ezt a különbségtételt, hogy vannak 10/10-es szolis cicababák és átlagos lányok, de ti magatok tettétek meg ezt. Ebből is következik, hogy ha a fenti kommentem alapján lehet engem általánosítással vádolni (mert lehet, bevallom, általánosítottam), úgy titeket is lehet, ezért igazából nincs értelme vitázni. A való életben úgyis mindenre lehet példát és ellenpéldát is találni. És engem sem lehet a valóságban azzal vádolni, hogy csak a 10/10-es cicababákat veszem észre, mert kifejezetten taszít ez a típus, mert általában az ilyen lányok felületesek és külsőségekre mennek. Az eddigi barátnőim egytől egyig rendes, normális lányok voltak, és nem címlapra valók, de nekem mindig tetszettek. Úgyhogy ebben sincs igazatok.

2017. aug. 6. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nincs igazunk, de te is egy kalap alá vettél minket, pedig én pl. nem a külsőbe szeretek bele, és mielőtt jönne valaki azzal a klasszikus marhasággal, hogy a nőknek a pénz kell, nem is a pénzbe.... és amilyen hangnemben beszéltél a lányokról, megérdemled az általánosítást :D mi van, ha valaki tényleg beleszeret egy "alfahímbe"? attól még nem hülye p tsa.
2017. aug. 6. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
amúgy meg azt mondod, hogy az átlagos lányok is csak az alfahímeket szeretik a legtöbbször.. hát én meg azt tapasztalom, hogy az átlagos srácok is csak a bombázó lányokra hajtanak :D szóval tényleg lehet általánosítani mindkét oldalon..
2017. aug. 6. 14:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Senki se álltalánosítson senkit én se úgy gondoltam ahogy egyesek értik. Fel tettem egy ártalmatlan kérdést.Mellesleg akinek ilyen nagy a szája a gép előtt ülve h hülye p... meg stb annak itt semmi keresni valója itt! Az értelemes válaszokat meg köszönöm!
2017. aug. 8. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!