Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoznak a fiuk fájdalmat lelkiismeret fulldalás nélül?
Nincs igaza a 10-nek, mert én a kérdező kérdésére válaszoltam, azaz az én reakcióm illik a kérdéshez. A ti általánosítások egy olyan kérdés alá illene, hogy "Miért vagyok olyan szerencsétlen fiú, hogy nem kellek egy lánynak sem?? [lány alatt értsd a 10/10-es szolicicákat a rendes lányok helyett]". De én ilyen kérdést itt nem látok.
Amúgy megjegyezném azt is, hogy azért sincs igazatok, mert még az átlagos lányok is csak az alfahímeket veszik észre, és állandóan az a szívük vágya, hogy majd a kedvükért megváltoznak, és csak ő kell nekik stb. Miközben a valóban érző szívű fiúk még az átlagos lányok szemében is unalmasok.
Egyébként nem szeretem ezt a különbségtételt, hogy vannak 10/10-es szolis cicababák és átlagos lányok, de ti magatok tettétek meg ezt. Ebből is következik, hogy ha a fenti kommentem alapján lehet engem általánosítással vádolni (mert lehet, bevallom, általánosítottam), úgy titeket is lehet, ezért igazából nincs értelme vitázni. A való életben úgyis mindenre lehet példát és ellenpéldát is találni. És engem sem lehet a valóságban azzal vádolni, hogy csak a 10/10-es cicababákat veszem észre, mert kifejezetten taszít ez a típus, mert általában az ilyen lányok felületesek és külsőségekre mennek. Az eddigi barátnőim egytől egyig rendes, normális lányok voltak, és nem címlapra valók, de nekem mindig tetszettek. Úgyhogy ebben sincs igazatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!