Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a fiút, mit tegyek, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
16 éves lány vagyok. 4 testvérem van, apukám elhagyott minket, ezért anyukám nevel, és egy éve van egy élettársa is.
Megismerkedtem egy fiúval, aki néger. Magyarországon született, magyarnak tekinti magát. A Népszinház utcában lakik a családjával, 2 tesója van. Ő 17 éves, gimnáziumba jár. Már fél éve beszélünk, barátkozunk, de szilveszterkor jöttünk össze.
Nemrég bemutattam anyukámnak (az élettársa nem volt akkor ott) és szimpinek találta.
Aztán bemutattam a tesóimnak és anyum élettársának is. Azt gondoltam mindenkinek szimpatikus, nincs vele bajuk. Csakhogy anyám élettársa bemesélte anyukámnak, hogy ha ezzel a fiúval vagyok együtt az csak gyengíti a családot, el fog szakítani tőlük. Rossz útra fog vinni, mert hogy én "hajlamos vagyok a lezüllésre" stb. Ígyhát péntek este bejött anyukám hozzám és elmondta hogy a mi családunk egy nagyon gyenge család, és hogy tudja hogy apa nélkül nőttem fel, de az én saját érdekemben kéri, hogy ne járjak ezzel a fiúval. És a végén még hozzátatette, ez háborított fel a legjobban, hogy a cigányoknak és a négereknek ugyanúgy magas a vérmérséklete, ezért nem működnek a párkapcsolataik. (Ja igen, cigányok vagyunk, de ez eddig nem volt téma a családban).
A kérdésem pedig, mit kezdjek szerintetek egy ilyen helyzettel, ahol anyukám szerintem szereti a fiút, de az élettársa ellenem és a fiú ellen fordítja?
Köszi a válaszokat!
cigany neger uhh :D
mondd azt hogy o is cigany aztan nem lesz para
Nagyon vicces vagy, értékelem a humorod!
:)
Nem "szereti" anyukád a fiút. 16 évesen te is csak azt hiszed, de majd meglátod.
Az élettársának több esze van, az biztos. Majd meglátod, amikor egyedül maradsz egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!