Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a lent leírt helyzetet?
Barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Én 18 vagyok, ő 20 éves. Nekem ő az első kapcsolatom, neki én vagyok a harmadik komolyabb barátnője. A kapcsolatunkkal semmi gond, szerencsésnek érzem magam, hogy vele lehetek. Rettentő odaadó, a tenyerén hordoz, dicsér, jóban rosszban mellettem áll. (A kapcsolatunk alatt volt egy nehezebb, lelkileg nagyon megterhelő hónapom és ott is végig mellettem volt.) Veszekedni sem nagyo szotunk, ha valamilyen nézeteltérésünk volt, leültünk és normálisan megbeszéltük. A szexuális életünk is jó. Szóval tényleg semmi okom a panaszkodásra.
Viszont tegnap nála voltam és elmentünk fagyizni ls valahogy hozzám került a pénztárcája. Eddig egyszer sem került sor erre,úgy hogy bele is nézzek. Most megtörtént és a képtartóban lévő képeknél az egyik kép az exe képe volt. Az előttem lévő lányé. Mi ugye novemberben jöttünk össze, kettejük között eg kábé március április körül ért véget az egész. Tudom, hogy a barátom hibájából lett vége az egésznek, és sokáig emésztette a dolog. Viszont azt hittem, hogy túltette magát az egészen addigra, mire összejöttünk. Úgy tűnik mégsem. Vagy nem tudom, teljesen össze vagyok zavarodva. Hiszen a kapcsolatunkkal semmi gond, de az meg csak nem normális, hogy még mindig az exe képét hordozgatja a pénztárcájában. Egyelőre nem hoztam fel neki, annyira lesokkolt az egész. Hogyan hozhatnám fel neki? Vagy felhozzam egyáltalán?
Azt nyilván fölöslegesen kérem, hogy vegye ki onnan a képet, akkor majd máshová rakja.
Segítsetek kérlek, borzasztóan megvagyok zavarodva.
Beszélgess vele erről, segíts neki túllépni rajta. Együtt megoldjátok ezt a helyzetet. Szerintem semmiképp se cseszd le emiatt, az csak rontana a dolgon.
Egyébként az is megeshet hogy véletlenül benne felejtette és ezért nem vette ki. A fiúk nem mindig olyan rendezettek mint a lányok szóval lehet hogy csak ott hagyta és nem vette észre. Ez is megeshet.
Köszönöm mindenkinek a kérdést. Az ottfelejtettet erősen kétlem sajnos. Van ott egy határozottan új kép is, kb 5 hónapos. És ez egy kicsi kép, míg a lányé tripla akkora. tehát ha kinyitja a pénztárcáját az az első dolog amit észrevesz az ember. Megpróbálok vele beszélni, valahogy óvatosan felhozom.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!