Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy szólítsam? Vagy egyáltalá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam? Vagy egyáltalán, hogy kezeljék ezt az egész helyzetet?

Figyelt kérdés
A barátommal kb másfél hónapja vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk, és a szülei is aranyosak. Már ő is és én is bemutattuk otthon. Én kolis vagyok, ő viszont nem. Mindkét szülője és egyik rokona is tanár, mindhárman a kis sulinkban tanítanak. A barátom bejárós, reggelente együtt jönnek kocsival. Többször voltam már nálunk, és az anyukája mondta, hogy aludhatok akár náluk is, ők úgyis minden nap kocsival járnak be suliba szívesen bevisznek engem is. Nem vagyok mindig náluk, de néha azért ott szoktam aludni. Az anyukája nagyon aranyos és jól kijövünk, de kicsit furcsán érzem magam, amikor ő tart órát. Mondta, hogy nyugodtan tegezzem és szólítsam a keresztnevén mert náluk ez a szokás a családban. Ez rendben is van, de ezt a suliban hogy oldjam meg. Rosszul esne neki, ha magáznam, szerinte az olyan távolságtartó és idegen. Nem tűnik a suliban ez tiszteletlennek? Help...

2018. nov. 21. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem órán, a többi diák előtt magázd mindenképp. Szünetben, folyosón tegezheted bátran.
2018. nov. 21. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Órán és iskolai ügyekben kezeld úgy mint bármilyen tanárt, szünetben, és máshol pedig mint a barátod anyját.
2018. nov. 21. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Vagy válaszd a vegyes opciót, mint a "Szia, Tanárnő" vagy " Tanárnő segítesz?"
2018. nov. 21. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
Ő kérte, hogy tegezzed, ha a többiek nem értik, ő bajuk, így jártak, nem feltétlenül szükséges elkezdened magyarázni, de ha akarod és valaki furcsán néz, akkor megmondhatod.
2018. nov. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!