Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egész nyáron a párom nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hukucama kérdése:

Egész nyáron a párom nem foglalkozott velem. Szerintetek megcsal vagy szétfogunk menni?

Figyelt kérdés
Nem is irt ram es amikor en iram nagyon lakonikusan válaszolt rá. aggódom. nem tudoom jogos e . a segítségeteket kérem. csak ertelmes valasz erkezzen

2018. aug. 20. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem igazán fog senki, semmi értelmes választ adni.
2018. aug. 20. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát... 2,5 hónap azért elég sok.

Megvan rá az esély, hogy szét fogtok menni.

2018. aug. 20. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg, hogy mi a gondja, mert az hogy együtt vagytok és nem keres elég felelőtlen dolog.

Nem is találkoztatok a nyáron? Mióta vagytok együtt?

2018. aug. 20. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, én a helyedbe otthagynám
2018. aug. 20. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szinte egyértelmű ha fontos lennél neki és szeretne veled lenni előbb utóbb találna időt és módot rá hogy veled legyen és tápláljátok a szerelmeteket, bocs hogy ezt mondod de én is meg jártam ezt az utat egyszerűen talált valaki mást magának csak neked nem volt mersze el mondani és szakítani vagy akit talált mégse jön be akkor még ott legyél te neki másra nem tudok gondolni ha bármi más gond baj van illik szólni a másiknak ne aggódjon hónapokig
2018. aug. 20. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne is akarjad tudni az igazat!

Egyszerűen írjad meg neki: "Ha a nyáron én nem hiányoztam, nem kellettem neked, most már te nem kellesz nekem!"

2018. aug. 20. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válszokat sokat segítettetek
2018. aug. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!