Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek akkor ha képtelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek akkor ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a barátnőmnek előttem volt barátja?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nehéz nekem, mindig elképzelem, hogy ő mással csókolózott és aludt…
2023. nov. 13. 23:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%

32, Vársz a házasságig a testiséggel?

Vagy úgy gondolod, a lány tegye szét azért előtte és persze legyen full érintetlen is?

2023. nov. 15. 12:41
 32/35 anonim ***** válasza:
6%

31, nem kell várni a házassággal. Elég ha isten elött kimondjuk az igent egymásnak. De még csak vallásos sem vagyok. Viszont ha ezt szeretné a lány, akkor megkérem a kezét hamar és kezdhetjük szervezni az esküvőt😊😊

Cserébe azt adom, hogy nekem ő lesz az utolsó😊

2023. nov. 15. 13:02
 33/35 anonim ***** válasza:
74%

“Cserébe azt adom, hogy nekem ő lesz az utolsó😊”

Ez aranyos és megszívlelendő.👍

De fenntartom, hogy mire föl akar magának a kérdező csak szüzeket?

Ő a hétfejű sárkány? 😂

2023. nov. 15. 21:13
 34/35 anonim ***** válasza:
37%
lehet hogy ő is szüz.
2023. nov. 16. 09:46
 35/35 anonim ***** válasza:
28%

Az teljesen mindegy hogy ki-miért szűz. A lényeg az hogy joga van eldönteni azt hogy milyen lánnyal szeretne együtt lenni. És milyennel érezné jól magát.

Ha a fiú is szűz akkor meg pláne nem mondhatod hogy ne keressen szűz lányt.

A társadalmi norma is az hogy a fiú a tapasztaltabb, és a lány a tapasztalatlan.

Teljesen meg lehet érteni a fiút.

2023. nov. 25. 12:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!