Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a barátnőmnek előttem volt barátja?
Rossz hírem van!
Manapság, átlagosan, 12-13 évesen kezdik sajnos. Úgyhogy vagy szűzen halsz meg, vagy pedo leszel, vagy kezelteted magad.
Figyelj összejössz egy lánnyal,nővel lehet soha se fogod megtudni milyen sexpartikba volt benne,hànyba ült bele stb.
Neked meg adja a kis szolid ènjèt
Nagyon kis zöldfülű vagy mèg.
Èrned kell
Hát öcsém én szeretek segíteni a nehéz helyzetű embereken. De te annyira buta vagy, hogy mindenkit felül múlsz tudod az élet úgy működik, hogy a 14-20 év körüli lányoknak nem feltétlen biztos, hogy te leszel az első barátja mivel legtöbben már általánosban is találnak maguknak valami fiút. Felette meg főleg jellemző.
Igen barátja volt azért mert fiatal és valszeg megtehette, de már nincs vele együtt. Szóval fogadd el vagy tényleg menj el pszichológushoz. Ha pedig nem tudod felmérni a helyzetet akkor meg nem szoktam ilyet írni de ne akarj magadnak barátnőt. Ezért minek is legyen? Én nekem 14 és 23 éves korom között voltak olyan időszakaim, hogy hosszú ideig nem volt barátnőm. Mert nem ismertem sok lányt. És tudod mindent megadtam volna azért, hogy legyen valakim. Szóval nem tudom mennyi idős vagy de inkább örülj annak, hogy te neked meg adatott a dolog.
Amúgy te szűz vagy?
Mert jobb ha tudod hogy csak azt lehet elvárni amit te is tudsz nyújtani.
Ráadásul lehet találni olyan lányt aki például szűz, viszont szerintem azt te nem akarnád, mert ezek a nagyon erősen vallásos lányok házasságig várni akarnak, és te hagynád ott ezért.
Akinek nincs vallási oka az együtt lesz a barátjával előbb vagy utóbb szóval nem reális az elvárásod.
Volt egy csoporttársam az egyetemen, neki az volt a mániája, hogy csak olyan lánnyal jön össze, aki nem, hogy szűz, de senkije se volt még. Olyan jól megy, hogy lassan negyven, de senkije sincs.
Hajrá, te is efféle haladsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!