Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom rosszul tettem e lehet elveszítem a barátom ?
Figyelt kérdés
Tegnap este szóltam a baratomnak hogy egy kis egyedül lètet szeretnèk .Este mèg elèggè elfogadta mert ő neki is szokott lenni ilyen aztán mondom reggel azert csak fel hívom hogy legyen szep napja . De èppen az ellenkezőjét kaptam nagyon ellenszenves volt a hangja olyan rossz èrzèsem van fèlek már teljesen ki kèszült tőllem ès szakítani akar2023. okt. 4. 11:05
1/5 anonim válasza:
Mondjuk azért nem mindegy a kontextus. Mit értettél kis egyedüllét alatt? Mert ha ez kb. olyan, hogy "tűnj el pár hétre", az azért tényleg tud bántó lenni, de mondjuk ha arra értetted, hogy pl. aznap este te csak pihenni szeretnél, akkor azért indokolatlan a sértődése.
2/5 A kérdező kommentje:
Annyi volt hogy nem akartam veszekedni vele mert frusztralt voltam ès ilyenkor bele tudok kötni az emberbe ès éjszaka dolgozom ez álltal elèg kimerült vagyok es csak pici nyugit szerettem volna neki is meg magamnak is
2023. okt. 4. 11:21
3/5 anonim válasza:
Hát.. ha ezt ő is tudja, hogy erről van szó, és ezért bedurcizik, akkor ő egy éretlen hülye, aki komoly kapcsolatra alkalmatlan. Már bocsánat...
Szerintem ez egy olyan helyzet, amit két értelmes ember meg tud beszélni egymással. Nekem is mondta már barátnőm, hogy inkább most kijelentkezik, mert annyira feszült, hogy még lehet, engem is megbántana. Teljesen megértettem, semmi probléma nem volt ebből, másnap ismét minden rendben volt.
Én azt mondom, hogy valamikor ülj le vele nagyon komolyan beszélgetni ezekről a témákról! Bár az már eleve nem jó jel, ha ő ennyire éretlen és sértődékeny. Meg aztán úgy sejtem, vannak itt egyéb problémák is.
4/5 anonim válasza:
Ha ezen megsértődik, akkor sok problémátok lesz még, mert egyszerűen éretlen.
5/5 anonim válasza:
legyél nö, és mondd el neki amit leirtál a 2es kommentedben. hidd el, jobban fogja érezni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!