Kezdem elveszíteni a hitem, mit csinálunk rosszul?
Szia!
Azt írod, hogy "két PICI gyerekkel" vagy otthon, de "nincs családi pótlék, gyes, gyed". Ez miért van így? Miért nem kapsz egyiket sem?! Pl. a családi pótlék alanyi jogon jár...
Te miért nem részesülsz benne?
Azt el fejtettem mondani, hogy külföldön élek. It nincs semmi támogatás a családoknak, sőt ha egy nő dolgozik és babát szül három hónapig lehet otthon, utána vagy visszamegy dolgozni vagy elveszítette a munkáját.
Persze nekem a munkavállalás a nyelv szempontjából is nehéz. Mert hiába beszélem jól a nyelvet, annyira azért még nem megy, főállást tudjak vele vállalni.
Az én családom sajnos nem, nagyon messze vannak, és anyukám a kis nyugdíjából éppen, hogy csak éldegél.
A férjem családja, hát nem tudom. Ők is egyik napról a másikra élnek. A civil szervezetek jó ötlet, éppen most kezdtem el járni a baptista gyülekezetbe,meg fogom őket kérdezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!