Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány évesen volt először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt először komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Teljesen nyominak érzem magam a barátnőim mellett, mert kb egyedül nekem nincsen (eddig nem is volt) barátom. Két éve tetszik valaki viszont ő rám se hederít, de mégsem tudom elengedni. Viszont a barátnőim sok időt töltenek a barátjaikkal, és sokszor én magamra maradok. Félreértés ne essék, én nagyon örülök nekik, csak néha szomorúvá tesz. Mellesleg olyanok írnak csak akik kb kisfiúk.

17l

2023. jún. 30. 01:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15 évesen.
2023. jún. 30. 14:04
 22/27 anonim válasza:
Még a 21 vagyok: Igazi ronda vénlány voltam. Egy aggszűz. Ma is ronda vagyok, sőt még rondább.
2023. jún. 30. 14:10
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj hogy te is az a lány vagy aki olyanhoz ragaszkodik aki tesz rá... Ne legyen már ilyen alacsony az önértékelésed. Ha nem kellesz a pasinak akkor hagyd a fenébe, ő veszít vele nem te. Aztán keress olyat aki rajong érted. 17 évesen meg bőven ráérsz mindenre. Nem kell beleugrani egy rossz kapcsolatba csak azért hogy legyen... Egyébként biztos vagyok benne hogy van olyan fiú a környezetedben akinek tetszel, csak észre sem veszed...
2023. jún. 30. 15:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom. Nincs benne semmi se, sok férfinak csak akkor lesz kapcsolata amikor házat,jó kocsit vesz.

Sok férfi csak apapótléknak kell amikor a nők már nem párt keresnek hanem apapótlékot.

2023. júl. 3. 13:40
 25/27 anonim válasza:
szerintem nem maradtál le semmiről. Nekem volt egy 1,5 évig tartó kapcsolatom 16 éves koromban kezdődött, de utólag időpazarlásnak érzem. Persze bizonyos dolgokban adott tapasztalatot, nem bánom. De évekkel később jöttem rá, hogy nem voltam igazán szerelmes, és nem éreztem jól magam vele, jóval hamarabb véget kellett volna vetnem az egésznek, de féltem a konfrontációtól, nem kommunikáltunk elég éretten egy kapcsolathoz. Az első olyan párkapcsolatomat, amibe tényleg éreztem is szerelmet, és rendesen működött, azt 19 évesen éltem meg
2023. júl. 18. 10:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Komoly? Soha :D
2023. júl. 24. 15:46
 27/27 Tom1122 válasza:
16 évesen voltam először szerelmes. 5 évig udvaroltam, aztán élvettem feleségül, aztán 8 év után elváltunk
2023. okt. 15. 16:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!