Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először komoly kapcsolatotok?
Teljesen nyominak érzem magam a barátnőim mellett, mert kb egyedül nekem nincsen (eddig nem is volt) barátom. Két éve tetszik valaki viszont ő rám se hederít, de mégsem tudom elengedni. Viszont a barátnőim sok időt töltenek a barátjaikkal, és sokszor én magamra maradok. Félreértés ne essék, én nagyon örülök nekik, csak néha szomorúvá tesz. Mellesleg olyanok írnak csak akik kb kisfiúk.
17l
Ne muszajbol jojj ossze valakivel. 17 evesen meg fiatal vagy, majd 25 eves kortol lehet magadban keresni a hibat
Egyetemen pl tudsz baratkozni, sokan ott talalnak part.
még nem volt komoly kapcsolatom
36/F
20 évesen lett.
Előtte csak próbálkozások voltak. Valami mindig rosszul alakult, így szinte már a kezdetekkor vége is lett.
Néha én is rosszul éreztem magam emiatt. De nem volt vészes. Az osztálytársaim nagy részének a középiskola után lett az első komoly kapcsolata. Jóval kevesebben voltak azok, akiknek már középiskolában is volt.
20 evesen volt, 1 evig tartott.
Utana 21 evesen aki megismertem 9 evig voltunk együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!