Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e fiú lány barátság?
A legjobb fiú barátomat kiskorom óta ismerem. Én vagyok az idősebb, körülbelül két év van közöttünk.
Az elmúlt években kerültünk egymáshoz közel, mindent tudunk a másikról. Bármit megoszthatunk a másikkal, jobban tudja kezelni a problémáim, mint a legtöbb lány.
Mielőtt valaki többet gondol, nincs több mint ölelés, a vállára döntöm a fejem, de ennyi.
Sosem tudnék rá máshogy tekinteni, tudom, hogy ő sem rám.
Amikor ismerkedek valakivel, mindig első információk között van, hogy nekem egy ilyen fontos szerepet játszik az életemben egy srác.
Igen van férfi-nő barátság, nekem is van.
Viszont az is barátságának számít ha volt köztük valami valaha (akar csak érzelem) de a barátságuk átküzdötte ezt is.
Személyesen ismerek egy olyan barátságot ahol együtt voltak egy ideig mert azt hitték jó lesz,de rájöttek hogy nem valóak egymáshoz csak mint barátok. Mind a ketten boldog párkapcsolatban élnek az egyiknek már van gyereke a másikank most jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!