Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú, lány barátság, úgy hogy ne legyen több?
Létezik, de azért elég ritka.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy a barátnődnek (a "csaj" az cigánylányt jelent) a barátság előnyei mellett jól esik az is, ha egy kicsit körül is dongják, a fiúk pedig szívesen tennének többet is, de elfogadják a helyzetet.
Egyébként létezik olyan fiú-lány barátság. Arra gondoltál, hogy nem mindenki az ellenkező nemhez vonzódik?
Amúgy meg amíg téged szeret, ne legyél féltékeny. Kitartás!
Létezik. Főleg ha a barátnőd számára nem vonzóak ezek a srácok.
Akkor meg ők aztán akarhatnak tőle bármit, nem lesz belőle semmi, csak körbeudvarolják max, az meg ad egy kis önbizalmat neki, az meg senkinek sem árt.
Őszinte leszek. Csak akkor ha az egyik rondább kinézetű.
Nem "kívánják" meg egymást, így csak a barátság marad.
Ellenkező esetben az egyik előbb utóbb érezni kezd valamit. Vagy kapcsolat lesz utána vagy barátság extrával.
Nálam működik, ha a srác foglalt, mert akkor bekapcsolni az ágyamban egy ilyen "mentális blokk", hogy ő most nem party.
Ha szingli, és nem ronda, akkor viszont fejben lefekszek vele párszor 😅
18/l
#8 vagyok : lehet srácoknál is van ilyen "blokk", ami megakadályozza, hogy akarjanak valamit foglaltaktól. Meg a csajod jó esetben szeret, nem akar megcsalni.
Én viszont szingli vagyok, úgyhogy kedvemre gondolhatok bármilyen srácra, nem csalok meg vele senkit, nem ártok vele másnak. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!