Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság?
Létezik :) van több nagyon nagyon rendes fiú barátom is, akikkel csak barátok vagyunk. A legjobb barátom is fiú. Mind e mellett lassan 2 éve már komoly kapcsolatban vagyok
19/L
Szerintem létezik, kivéve, ha legjobb barátok.
Pontosabban legjobb barátok is lehetnek, de ott előbb-utóbb valaki többet fog érezni.
Minimális szexuális vonzalomnál már nem.
Ehhez az kell hogy a felek egyáltalán ne találják egymást vonzónak.
Létetik. Nekem is vannak fiú barátaim (igaz nem a legközelebbiek) de barátok vagyunk ,nem érzünk egymás iránt semmi többet és nem is valószínű hogy fogunk.
Szerintem a "titok nyitja" vagy nem is tudom hogyan nevezzem hogy mindannyiukban vannak olyan tulajdonságok (kìvül és belül is) amiknek nem szívesen örülnék ha a pasimban lennének. Tehát ha szerelemről lenne szó akkor kifejezetten zavarnának az adott fiúban ,sőt lehet hogy kizáró ok(ok) is lenne/lennének ,de egy barátban nem zavar ,el tudom fogadni. Szimplán azért mert más a két kapcsolat jellege.
Aztán vannak esetek amikor ez sincs így ,egyszerűen csak nem tudok rájuk "pasi alapanyagként" tekinteni.
Vannak fiú-lány baráságok ,csak azok mondják/gondolják hogy nincs ,akiknek nem jött össze /nem volt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!