Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Van egy lány a sulimból akivel elég jóba lettem többször találkoztam vele volt ez az azt mondtuk megpróbáljuk a dolgot. Eddig oké minden. Nincsen semmi bajom vele de nem érzem úgy még hogy komoly érzelmem lenne felé, de munkahelyen meg van egy másik lány akivel nem rég kezdtem el beszélgetni szimpla barátkozás céljából mivel egy helyen dolgozunk. De eléggé tetszik és elég jó fej is és nem vagyok számára közömbös. Nem tudom mit tegyek, nem vagyok olyan hogy megbántsam a másikat meg ilyenek. Hogy lehetne kezelni a helyzetet?
F/17
ui.: Örülnék ha a "17 évesen micsoda problémák" válaszokat elkerülnénk.
A lányok is szemrebbenés nélkül dobják a fiúkat, egyszer te is megteheted. Amíg nem biztos a dolog a munkatársaddal addig maradj az elsőnél, ha összejössz a munkatársaddal, akkor is még mindig te döntöd el, hogy egyszerre 2 vasat tartasz-e a tűzben vagy dobod a régit.
21/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!