Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Mit gondolhat a fiú, aki egykor nyomult?
Van egy srác. Egy idősek vagyunk. 8 évig osztálytársak voltunk. 2 hónappal ezelőtt elkezdett írni nekem (régóta bejövök neki) , minden nap irtunk, beszéltünk, találkozást is kezdeményezett. Eddig 2x találkoztunk, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Ő azt mondta, hogy komolyan gondolná velem. A lényeg az, hogy 2. találkozásnál kezdeményezte a csókot, de én még korainak tartottam. Ezért ez nem tetszett neki. Azóta nem nagyon ír...azt mondta először , hogy nem fog erőlködni, de közben meg kellenék neki, meg tudom nagyon jól hogy tetszem neki , csak hát jól tudja álcázni. Most az van, ha én nem írok neki, akkor ő nem ir :/ ...
Szerintetek mit gondolhat, vagy jó ötlet lenne ha beszélnék vele?
Viszont most hétvégén kérdeztem tőle h talizunk-e , és szt mondta hogy neki mindegy. Most akkor mi kavaroghat benne?
Megbántottad. Második randin mi az istenért korai egy nyamvadt csók?
Ha jóvá akarod tenni, akkor elhívod TE találkozni, és TE kezdeményezed a csókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!