Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú és lány között "legjobb" barátság?
Igen tudom hogy vannak ilyen témák, de nálan egész különleges helyzet állt elő :P
A barátomnak van egy "legjobb" barátnője(!) akire én totál ferde szemmel nézek. Tudni kell, ez a lány tipikus q*va. Az történt, hogy már alapból nem volt szimpi a lány, de tiszteletben tartottam a barátom érzelmeit. De ez a lány szinte rámászik! Szivecskéket rajzol a kezére, megöleli stb... De ami a legjobban bánt, hogy ha ő ott van, a barátom (konkrétan) sz*ik rám. Annyira bánt hogy erre a lányra jobban figyel, mint rám (és ez nem féltékenység) hogy már nem is bízok benne teljes mértékben... Mit csináljak? Fontos lenne nekem a segítség :S legszívessebben elküldeném ezt a csajt a jó....., de szerintem abbol szakítás lenne... :s hogy mondjam meg a barátomnak hogy változtasson?
Persze, hogy létezik! :)
Nap mint nap tapasztalom, immár hosszú évek óta.
Szerintem olyan igaz nagy barátság lány és fiú között nincs. Az csak ámítás- A végén úgy is kiderül, hogy az egyik fél mindig többet akar a másiktól.
Én is ismerek egy olyan férfit aki férj, gyermeke van de az ideje nagy részét a "legjobb barátnőjénél" tölti. A felesége (ő a barátnőm egyébként) már 2 éve nem megy vele nyaralni, mert mindig úgy tervezi a férje a nyaralásokat, hogy megy a barátnő is (annak a férje és 3 gyereke is) Szinte rajta csüng..A férj elmondása szerint nincs köztük semmi, csak örök barátok.. Én nem hiszek ebben. Én azt gondolom, hogy ha minden akadály eltűnne mint pl: a barátnőm mint feleség, és a másik nő férje, akkor a barátnőm férje azonnal rohanna a csaj ágyába..
Én a helyedben vagy kiharcolnám, hogy a lehető legkevesebb időt töltsék együtt mint barátok, és akkor is kulturáltan(nincs puszilkodás, ölelgetés, szívecske rajzolás) vagy szakítanék a baráttal. Hidd el évekkel később csak rosszabb lesz.
Létezik! Több mint egy éve ismertem meg interneten a lányt, akivel a második mondatban beszéltük meg, hogy csak és kizárólag barátok lehetünk. Azóta minden nap beszélünk, és nem tudom mi lenne velem nélküle, mert bármit, de szó szerint bármit elmondhatok neki, és ő is nekem! Számítunk és támaszt nyújtunk egymásnak minden helyzetben. Bár még sosem rajzolt szívecskéket rám, és nem szokott ölelgetni, mert az nem egy barát feladata szerintem :D
Beszéld meg a barátoddal, hogy ki a fontosabb, ha a másik lányt mondja, akkor nincs miről beszélni :) 17/F
Köszi mindenkinek !
Az a helyzet hogy ebből nagy veszekedés lett...a csaj a barátomat tulajdonának tekinti...
Az hülyeség, hogy nincs, mert igenis van, De nem a végtelenségig marad barátság és előbb utóbb több lesz akarva akaratlanul. Mond meg a barátodnak hogy vagy te vagy ő. Ha szeret tégedválaszt, ha nemszeret akkor amúgysincs miért húzni.
U.I: tetszik a neved 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!