Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mi a legjobb?
Hát sajnos nem tudlak semmivel sem nyugtatni.
Irreleváns, hogy a lány szebb, kedvesebb, idősebb stb.
A lényeg, hogy a pasi mit érez / érzett iránta.
És az alapján nem sok jóra lehet számítani :(
Mondd el neki hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és beszéljétek meg mint két felnőtt ember. "Soha nem szabad másokhoz hasonlítanod magad, mert az olyannyira visszavehet az önbizalmadból, hogy arra akár a kapcsolatod is rámehet. Igen,lehet,hogy hosszabb a lába,vékonyabb a dereka az előző lánynak, de valamiért szakított vele a srác, igaz?
Elképzelhető, hogy a külvilág felé izgalmasnak tűnt a modellalkat, de úgy látszik, valami mégis hiányzott belőle, amit benned viszont megtalált.
Mindig gondolj arra, hogy te vagy mellette, téged választott, veled szeretkezik, tehát te vagy nála a Nr.1. nő. " By cosmopolitan
:-) <3
" DE! A lány úgy érzem túl tesz rajtam külsőleg,mert nagyon szép,és ezek mellé,még nagyon kedves is. "
A szépség relatív, más lehet ,téged lát szebbnek. A kedvesség meg alaptulajdonság. Csak ennyi alapján semmivel nem jobb nálad.
Egyébként amíg az ember tartja az exével a kapcsolatot, addig nem tette túl magát rajta. Ez egy tanulmány, nem én találtam ki. Ő meg újra el kezdett vele beszélgetni...miért?
Sajnálom,de ez nem túl jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!