Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek létezik fiú és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú és lány között "legjobb" barátság?

Figyelt kérdés

Igen tudom hogy vannak ilyen témák, de nálan egész különleges helyzet állt elő :P

A barátomnak van egy "legjobb" barátnője(!) akire én totál ferde szemmel nézek. Tudni kell, ez a lány tipikus q*va. Az történt, hogy már alapból nem volt szimpi a lány, de tiszteletben tartottam a barátom érzelmeit. De ez a lány szinte rámászik! Szivecskéket rajzol a kezére, megöleli stb... De ami a legjobban bánt, hogy ha ő ott van, a barátom (konkrétan) sz*ik rám. Annyira bánt hogy erre a lányra jobban figyel, mint rám (és ez nem féltékenység) hogy már nem is bízok benne teljes mértékben... Mit csináljak? Fontos lenne nekem a segítség :S legszívessebben elküldeném ezt a csajt a jó....., de szerintem abbol szakítás lenne... :s hogy mondjam meg a barátomnak hogy változtasson?

2016. szept. 7. 15:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A nevemért ne bántsatok😂🙈
2016. szept. 8. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!