Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha kezd elmenni a józan eszem a barátnőmtől?
Figyelt kérdés
Adok, és adok, és adok, és adok, és szinte semmit, csak cseszegetést kapok, és már úgy érzem, hogy gondolkodni sem tudok lassan. Kiszipolyozta az összes kreativitásom, lefogytam, eltűntek a barátaim, rokonaimmal összevesztem, és ahelyett, hogy értékelné, hogy tényleg a legtöbb időmet neki szánom, igazából szinte már semmit nem kapok már tőle - és nem arra kell gondolni, hogy nagy elvárásaim lennének, hanem egyszerűen egy kedves szó, gesztus, bármi, amit önként, kedvességből, szeretetből ad.2023. ápr. 25. 23:51
4/9 anonim válasza:
Hagyd ott, nem szeret, különben képtelen lenne így bánni veled és mindezt végignézni. Szerintem már te is tudod, hogy a szakítás a jó döntés, csak szerettél volna megerősítést. Egy ilyen kapcsolatot leépíteni megkönnyebbülés. Onnantól napról napra könnyebb, talán időbe telik, de minden rendbe jön. Olyan lányt érdemelsz, aki ugyanannyit tesz érted, amennyit te adsz egy kapcsolatban. Az pedig sokkal több is, amire te képes vagy, mint amennyi kellene.
5/9 anonim válasza:
Elég bolond vagy, lefogyni egy nő miatt 😃
9/9 anonim válasza:
De a szex legalább rendben van? Mert ha még az se akkor tényleg nem vagy normális, hogy ezt eltűröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!