Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ezt kaptam a barátnőmtől?
Nemrég volt a 18. születésnapom a barátnőm kérdezte, hogy mit kérek szülinapomra. Mondtam neki mindegy mit csak ékszert ne, mert azt egyáltalán nem hordok. Kaptam korábban szüleimtől arany nyakláncot, de azt sem szoktam hordani.
De ezen kívül adhat bármit örülni fogok neki. Az ő szülinapjára fülbevalót vettem neki, azt szereti.
Erre a szülinapomra egy ezüst nyakláncot kaptam. Azt mondta, tudja, hogy nem fog tetszeni, de nem tudott mit venni. WTF?!
Megfordult a fejemben az is, hogy nem is nekem szólt az ajándék, csak magát fényezte vele mások előtt, ha megkérdezik mit vett nekem.
Vagy csak ennyire nem érdeklem, hogy olyan ajándékot kapjak ami 1000x hasznosabb?
Azért az komoly.. Megkérdezi, és olyat ad, amit mondtàl, h ne. Xd
Az ilyenek amúgy olyan hihetetlenek. Még, ha nem kérdezi meg, és pl utólag, de szülinapod előtt v akár után kerül szóba, akkor azt mondom talán már előtte megvolt és ezért adta oda. Na de így.. Mióta vagytok együtt, hogy nem tudja mit adjon egyáltalán?
Ha ez komoly, akkor részvétem.
A kapcsolat legalább jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!