Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Barátnőmtöl kaptam egy Launchp...

Barátnőmtöl kaptam egy Launchpad mini-t, használtan vette de midnen pappíir meg van hozzá ám az Abelton 9 Live lite regisztrácios kód fel let használva! Ilyenkor mi a tehendö?

Figyelt kérdés
Letöltöttem az Ableton 9 live Lite programot ám a regisztrácis kod megadása után azt irja ki hogy már fel lett használva és igy csak a demot tudom használni! Erre van valami meoldás?

#Ableton #Launchpad #live lite #albleton 9
2017. dec. 24. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha felhasználták a kódot, az kérlek szépen egészen pontosan azt jelenti, hogy az a kód fel van használva. Fillérre pontosan ez most a helyzet. Ha kell az a csodás program (csak tudnám mi a fütyi az az Abelton...) akkor vedd meg a liszenszet más úton.
2017. dec. 24. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele előrébb, a Lite kábé annyi nem csekély pénzért, amit jóérzésű fejlesztő odaad demónak mentés funkcióval, mindennel. Magyarul nem vesztesz sokat. Nyilván a lánynak azért elmondhatod, hogy nyugodtan reklamálhasson az eladónál, ha esetleg ez be volt építve az árba, ott volt mint tulajdonság, stb.
2017. dec. 24. 15:58
 3/3 anonim válasza:
Ilyenkor ahhoz kell fordulni, akitől a terméket vettétek. Lehet, hogy csak feledékenységből nem ruházta át nektek a kódot. Másrészt a Novationt (A Launchpad gyártója, ha jól tudom) is meg lehet keresni emailben, hogy mi ilyenkor a teendő. Ha igazolni tudjátok, hogy a tiétek a Launchpad (meg kell adni nekik a készüléken található Serial Numbert valószínűleg), akkor talán megdobnak egy kóddal. Legalábbis ez lenne a tisztességes eljárás. Egyébként a Novationt viszonylag korrekt cégnek ismerem, tehát nem kizárt, hogy tudnak segíteni. Végső esetben venni kell egy Abletont. Esetleg lakoma-bérleti (tor rent) vagy az ún. angolhadi-magyarközelremutatónévmás üzleti modelleken keresztül, ha érted, mire gondolok.
2018. márc. 2. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!