Barátnőmtől rengeteg baba ruhát kaptam, mit vehetnék neki cserébe? 8 és 5,5 éves fia van, segítenél?
Szeretném neki meghálálni, azt mondta neki amúgy is már csak a padon volt, több gyereket nem akarnak és ingyen nekem adott egy zsák ruhát 1 éves korig. De nekem ez rengeteg pénzembe lett volna még ha használtan veszem is meg és szeretnék valamit venni a két fiának.
Esetleg ha van hasonló korú fiatok ruha méretet is írhattok. :)
Bár nem is tudom, hogy vajon ruháért ruhát vegyek-e nekik cserébe?!
Köszönöm, ha segítesz :)
Rengeteg játékuk van a fiúknak, többször hangsúlyozta, hogy jaj csak játékot ne vegyen már senki :)
Süti jó ötlet lenne de ő is és a férje is mester cukrászok, én meg... nagyon nem :)
De egy társasjáték nagyon nagyon jó ötlet!!! Köszönöm szépen! :)
De várom még az ötleteket, esetleg társasból is, hogy mik azok amiket ti is játszotok a gyerekekkel, ami titeket és a gyerekeket is leköt?
1-es tudom, hogy nem vár el semmit és tényleg szívből adta, de nekem ez borzasztóan nagy segítség! El nem tudom mondani mennyire!
Nekem már sajnos nem élnek a szüleim, így nincs segítségünk :(
Anyósoméknak lenne miből, de mióta babát várok minden egyes beszélgetés alkalmából elmondja, hogy "neki nincs pénze..."
Mindenképp meg szeretném hálálni barátnőmnek!
Én nem rég adtam oda egy ismerősnek egy óriás karton doboznyi kislány ruhát mert lányom kinőtte már , illetve iskolatáskát is mert lányom már kinőtte azt táskát az alsós gyerekeknek való
Nem kértem semmit érte elég volt nekem az is hogy kislány nagyon őrült a sok szép ruhának és a táskának,ismerős kapta,jó helyre ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!