Ráadnátok hátul patentos ruhát?
Figyelt kérdés
Használtan vettem két címkés Brendonos ruhát , de sajnos a képen nem látszott hogy nem csak a lába között patentos hanem sajnos a hátán is :( félek hogy nyomja majd a kislányom hátát . Mit gondoltok?2021. dec. 14. 14:41
1/6 anonim válasza:
Első gyereknek voltak ilyenjei, akkor elhatároztam hogy a másodiknak tuti nem veszek. Nem is az, hogy nyomta volna a hátát, nem vettem észre hogy kényelmetlen lenne neki, de hasra kell vágni a gyereket hogy feladd rá, csóri amikor még kb a fejét sem tudja megtartani csak ott fekszik ilyen nyomorultul, féltem hogy megfullad ha odanyomja az orrát vagy valami. Több szempontból sem praktikus kialakítás szerintem.
2/6 anonim válasza:
Nekünk van olyan, ami hátul gombos. Az ráadásul tovább is tart, mint a patent. Nálunk nem zavaró, mert hason alszik, viszonylag keveset van háton, de akkor sem látom, hogy zavarná. Nem mondom, hogy a kedvencem öltöztetés szempontjából, de rá szoktam adni, mert amúgy nagyon cuki ruha
3/6 anonim válasza:
Pont annyira nyom, mint hasonfekvésnél a hasnál lévő patent.
4/6 anonim válasza:
Én nem, de csak azért, mert nem szeretek szöszölni vele
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) mindenkinek ment a zöld kéz
Kellemes ünnepeket :)✌️🎄🎄⭐️
2021. dec. 14. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!