Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőmtől megkérdezhetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmtől megkérdezhetem hogy hogyan viszonyítja a mi kapcsolatunkat a korábbiakhoz?

Figyelt kérdés

Nálam az exek téma mindig olyan furcsa volt nemtudom miert.

Most nyilvan erre milyen valaszt varnek tole, azt hogy en vagyok a legjobb meg hogy nem lenne velem ha rosszabb lenne mint az elozoek, meg ha rossz azt nem mondhatja ki csak igy ebbol a kerdesbol.

Én erre annyira kíváncsi lennék csak nemtudom xd

2022. ápr. 4. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2022. ápr. 5. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Hogy megkérdezheti-e?

Szerintem meg. Egy kapcsolatban nincs tabu téma.

2022. ápr. 5. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ne akarj magadnak rosszat

mint kapcsolat, úgy ember is sokféle van - a személyiség is összetett. Az is, hogy más hogyan lát téged. Körtével az Almát összehasonlitásba is bele lehet futni. meg aztán az exek mindig hátsó sorban állnak, mert van bűnök. Hogy exek. Szóval jól is elsülhet, meg nagyon rosszul is.

2022. ápr. 6. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs jobb dolgod?

Engem nem érdekelne.

Én vagyok a fontos. Ha nem, akkor lépek.

2022. ápr. 8. 23:34
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ez emberfüggő. Ha te szeretnél ezekről beszélni, akkor miért ne kérdezhetnél rá? Nem gáz egyáltalán, és érthető, hogy téged ez érdekel. Szóval nyugodtan hozd fel neki a témát.
2022. ápr. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!