Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezhetem tőle?
Figyelt kérdés
Van egy egyetemi szaktársam (lány), akivel néha együtt szoktunk ebédelni, vagy néha beszélgetünk. Mióta bezárták az egyetemet a járvány miatt, azóta nem beszéltünk. Egyszer azt mondta, hogy a lányokat szereti, de tudom, hogy már volt fiú barátja csak szétmentek. Lehet, hogy emiatt, vagy lehet talált magának egy lányt. Erre égő lenne rákérdezni?
Magától nem mondaná el.
2020. márc. 26. 16:18
1/4 anonim válasza:
Attól függ, általában miről szoktatok beszélgetni.
Ha a párkapcsolatok nem jön szóba általában, akkor elég kínos lehet.
Fiú vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
22 lány
2020. márc. 26. 16:22
3/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg nyugodtan, ha beszélő viszonyban vagytok. Sz hogy volt barátja nem jelent semmit, nagyon sok leszbikus baratnomnek volt barátja vagy volt fiúval.
4/4 Szeraf45 válasza:
Először is vedd fel vele a kapcsolatot. Majd ha már beszéltek egy ideje, tegyük fel komolyabb témákról akkor csak szimplán tedd fel neki amit kérdezni szeretnél tőle és ennyi az egész. Esetleg tedd hozzá, hogy kíváncsi voltál már rá csak nem merted megkérdezni. Az, hogy őszinte vagy az csak imponálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!