Megkérdezhetem tőle hogy cigány-e?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik nekem egy lány, szoktunk beszélgetni meg ilyesmi, van aki azt mondja rá hogy cigány, és apai ágról lehet az. Megkérdezhetem szerintetek tőle, amúgy semmilyen hatással nem lenne a kettőnk kapcsolatára, ezek csak adatok, csak nehogy megsértődjön ezen...#roma #megkérdezhetem
2013. máj. 20. 07:37
1/23 anonim válasza:
"amúgy semmilyen hatással nem lenne a kettőnk kapcsolatára"
Akkor meg minek kérded?:D
2/23 anonim válasza:
Süsd el poénból , hogy gárdista vagy :DDD
És figyelj mint a régi westernfilmekben :)
4/23 A kérdező kommentje:
Tudja hogy jobbikos vagyok, egyébként csak kíváncsiságból érdekel...
2013. máj. 20. 08:43
5/23 anonim válasza:
Jobb most megkérdezni, mint aztán később a gólyát csesztetni, hogy miért hozott neked cigány purdékat:D
6/23 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy szoktak-e vasazni?
Vagy beszélgessetek a lomtalanitásról. Ha felszökik a pulzusa, akkor tuti az.
7/23 Johnny B. Goode válasza:
Jobbikos létedre nem érdekelne, hogy cigány...
Melyik jobbikhoz tartozol te? :)
Ha nem érdekel kapcsolat szempontjából, akkor ne kérdezd meg, ha viszont van benned egy kis tartás, akkor meg kénytelen leszel mégis, mert nem mindegy...
8/23 anonim válasza:
Vidd be otthon a fürdőszobában, ahol rézcsapok vannak. Ha másnap még megvannak, akkor tuti nem cigány:D
9/23 anonim válasza:
Szerintem akkora hulyeseg szerencsetlen nem biztos hogy tehet rola hogy hova szuletett erre nem gondoltal? Szerintem ha van benne de nem.viselkedik ugy mint azok akkor szerintem eefelesleges ezen tornod a fejed.
10/23 anonim válasza:
Olvasd előtte a Mein Kampfot és figyeld a reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!