Megkérdezhetem tőle hogy cigány-e?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik nekem egy lány, szoktunk beszélgetni meg ilyesmi, van aki azt mondja rá hogy cigány, és apai ágról lehet az. Megkérdezhetem szerintetek tőle, amúgy semmilyen hatással nem lenne a kettőnk kapcsolatára, ezek csak adatok, csak nehogy megsértődjön ezen...#roma #megkérdezhetem
2013. máj. 20. 07:37
11/23 anonim válasza:
szóba se állnék vele, ha már felmerült
amúgy megkérdezd meg
12/23 anonim válasza:
Te rászistá, há ilyent nem illik kérdezni dihaj
13/23 A kérdező kommentje:
Engem őszintén csak azért érdekel mert van egy cigány kollégám és ő mondta hogy biztos hogy a lány az. Félig tuti. Aztán ezt megerősítette egy másik cigány is, ők ezt megérzik. Na de nekik tagadta. A lényeg h én olyan 70%-ra mondanám hogy van benne vér, szóval erősen sejtem, de ha megkérdezném és beismerné azzal talán még szorosabbra köthetne mert azt nagyon tudom tisztelni ha valaki őszinte. És függetlenül attól hogy félcigány-e vagy sem az érzéseim felé ugyanolyan tiszták maradnak.
2013. máj. 20. 13:10
14/23 anonim válasza:
13 Nem csak cigányszármazásuak vannak kicsiny országunkban, hanem olyanok is, akik ősei között találhatsz török ért is.
Egy jobbikos meg ne akarjon nagyvonaluskodni... az maradjon ott ahol van..
15/23 anonim válasza:
*török vért, török leszármazottat is.
16/23 A kérdező kommentje:
"Egy jobbikos meg ne akarjon nagyvonaluskodni... az maradjon ott ahol van" nem igazán értem hogy mire gondolsz ezzel...
2013. máj. 20. 14:23
17/23 anonim válasza:
16 Arra, hogy ne akarj pózólni. Hogy te mekkora szívű jobbikos vagy, hogy te letekintesz a romákra stb.
Hozzáteszem: nem vagyok roma.
18/23 A kérdező kommentje:
Én nem tekintek le rájuk, pont azt szeretném hogy lássa hogy ez nem egy olyan dolog amit rejtegetni kell, mert ezzel együtt is pont ugyanolyan ember mint amilyen.
2013. máj. 20. 14:29
19/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreértesz. Ez nem baj csak ne lépj fel támadólag, főleg hogy nem is ismersz, mert azt nem szeretem.
2013. máj. 20. 14:31
20/23 anonim válasza:
14# Te meg köszönjél mindenkinek nagyot mert nem tudod ki a fater :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!